Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Γεννήθηκε κουτάβι με πράσινο τρίχωμα

Η περίπτωσή του «Φυστικιού»

19 Οκτωβρίου 2021 14:47
Απίστευτο! Γεννήθηκε κουτάβι με πράσινο τρίχωμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τους ιδιοκτήτες της σόκαρε μια σκυλίτσα στην Σαρδηνία όταν γέννησε 5 κουταβάκια, μεταξύ των οποίων και ένα…πράσινο.

Η περίπτωσή του «Φυστικιού», όπως ονομάστηκε το σκυλάκι, είναι εξαιρετικά σπάνια και εξηγείται επιστημονικά από την υψηλή συγκέντρωση της χρωστικής ουσίας «Biliverdin», ενζύμου που εντοπίζεται στον πλακούντα των σκύλων.

Στην ίδια ουσία οφείλεται και το πράσινο χρώμα που εμφανίζεται καμιά φορά ακόμα και στους μώλωπες των ανθρώπων.

Η ουσία φαίνεται να αποσπάστηκε από τον πλακούντα της σκυλίτσας και να αναμείχθηκε με το αμνιακό υγρό, προσδίδοντας την απαλή πρασινωπή απόχρωση στο τρίχωμα του μικρού της. Η ουσία δεν είναι επιβλαβής για τα μικρά και το χρώμα συνήθως ξεθωριάζει καθώς το ζώο μεγαλώνει.

Ακόμη δες σκύλο να παίζει στο πιάνο και το κοριτσάκι χορεύει.

Πέρσι είχε σημειωθεί ένα παρόμοιο περιστατικό στη Γερμανία, όπου ένα νεογέννητο Golden Retriever ξεχώρισε από τα υπόλοιπα 8 αδέρφια του λόγω του πράσινου χρώματός του, κερδίζοντας επάξια το όνομα «Μοχίτο».

 Απίστευτο! Γεννήθηκε κουτάβι με πράσινο τρίχωμα

Σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουν σκυλιά πολύ πριν να κάνουν παιδιά. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά μπορούν να γίνουν σχεδόν σαν τα μωρά σας. Αλλά όταν ένα ανθρώπινο μωρό εμφανίζεται, μπορεί να διαταράξει την υπάρχουσα οικογενειακή δυναμική.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ενώ, ένας άνδρας λέει στον σκύλο του πως είναι ώρα για το φάρμακο που βάζει στο αυτί του. Δεν περιμέναμε με τίποτα όμως αυτή την αντίδραση.

Είπε στο κουτάβι της ότι είναι έγκυος. Η αντίδρασή του θα σας κάνει να λιώσετε!

Το να μιλήσεις στα παιδιά σου για τον ερχομό ενός μωρού είναι κάτι συναρπαστικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Αλλά το να μιλήσεις στο κουταβάκι σου; Αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όταν η Stephania αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να πει στο κουταβάκι της, την Junie, ότι ήταν έγκυος στην αδερφούλα της, το κουταβάκι είχε την πιο γλυκιά αντίδραση! Χρειάζεται ένα λεπτό για να το καταλάβει, αλλά τελικά εγκρίνει την εγκυμοσύνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share