Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

23χρονη βγάζει selfie με το μπικίνι της - Όταν κοιτάξαμε καλύτερα «παγώσαμε» (photo)

Σοκ

5 Οκτωβρίου 2021 20:39
23χρονη βγάζει selfie με το μπικίνι της - Όταν κοιτάξαμε καλύτερα «παγώσαμε» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 23χρονη βγάζει selfie με το μπικίνι της, αλλά όταν κοιτάξαμε καλύτερα την φωτογραφία «παγώσαμε». Ενώ, σοκάρει η περιπέτεια μιας 30χρονης όπου πέρασε το τζάγκουαρ για... γατούλα και ήθελε να βγάλει μαζί του μια selfie.

H Kanya Sesser ήταν μόλις μίας εβδομάδας όταν εγκαταλείφθηκε στα σκαλιά ενός βουδιστικού μοναστηριού στην Ταϊλάνδη. Το κοριτσάκι έζησε 5 χρόνια σε ένα ορφανοτροφείο πριν να υιοθετηθεί και να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το απίστευτο όμως ήταν ότι η Kanya είχε γεννηθεί χωρίς πόδια.

Αλλά η 23χρονη δεν περιορίζει τον εαυτό της. Ακριβώς το αντίθετο. Η αθλητική γυναίκα έχει μία επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο εσωρούχων. Όταν ανακαλύφθηκε στην ηλικία των 15, «ήταν όλα ανηφορική μάχη», είπε, «Άλλά ήταν επίσης και πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό και έδειχνα την ιστορία μου.» «Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν την δύναμη μου.!»

34χρονη λέει ότι η νεκρή γιαγιά της, της στέλνει selfie στο κινητό από τον παράδεισο - Δεν θα το πιστεύετε

Aυτά τα συμβάντα πραγματικά δεν γίνονται...Αυτή η 34χρονη αποκάλυψε πως της έστειλε selfie η γιαγιά της η οποία όμως δεν είναι εν ζωή αλλά της μιλά από τον άλλον κόσμο!

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς απίστευτες ιστορίες και ειδικά με ηλικιωμένες, αλλά αυτή η ιστορία ξεπερνά πραγματικά κάθε φαντασία!

Η γυναίκα με καταγωγή από την Ρουμανία ισχυρίζεται πως η επικοινωνία με τον άλλο κόσμο όχι μόνο είναι εφικτή αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό καθώς η -νεκρή- γιαγιά της της έστειλε… selfie στο κινητό!

Η 34χρονη Τζίνα από το Scurtesti βρήκε μια φωτογραφία της γιαγιάς της από τον… άλλον κόσμο όπως ισχυρίζεται η ίδια, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: “Άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο και αμέσως είδα το πρόσωπο της”...

φωτογραφία γιαγιάς

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share