Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

30χρονη πέρασε το τζάγκουαρ για... γατούλα και ήθελε να βγάλει selfie - Το μετάνιωσε όμως πικρά... (Video)

Ανατριχίλα

18 Οκτωβρίου 2020 17:46
30χρονη πέρασε το τζάγκουαρ για... γατούλα και ήθελε να βγάλει selfie - Το μετάνιωσε όμως πικρά... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

30χρονη γυναίκα τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα τζάγκουαρ, κατά την προσπάθειά της να βγάλει μια selfie μαζί του. Ενώ, μια 19χρονη δημοσίευσε μια αμφιλεγόμενη selfie με το αγόρι της που αγκαλιάζεται κοιτώντας τον φακό της κάμερας. Αλλά μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια στο βάθος, προκάλεσε αναστάτωση.

Το περιστατικό συνέβη στην Αριζόνα. Η 30χρονη είχε περάσει τις προστατευτικές μπάρες, ώστε να πλησιάσει το τζάγκουαρ προκειμένου να βγάλει τη φωτογραφία.

«Βρισκόμουν με την οικογένειά μου στον ζωολογικό κήπο όταν κάποιος ήρθε φωνάζοντας για βοήθεια», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, Άνταμ Γουίκερσον.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα στο σημείο χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Είδα το κορίτσι να κρέμεται από το φράχτη και το χέρι της βρισκόταν στο στόμα ενός τζάγκουαρ. Μπορούσα να δω τα νύχια του στην σάρκα της», δήλωσε ο μικρός Γουίκερσον.

«Η μαμά μου πέταξε ένα μπουκάλι για να αποσπάσει την προσοχή του ζώου και όταν την άφησε τραβήξαμε την κοπέλα και εκείνη έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη», συμπλήρωσε, ωστόσο δεν είδε την στιγμή της επίθεσης και ούτε ξέρει πότε ακριβώς η κοπέλα πλησίασε το ζώο.

«Η επισκέπτρια φέρει τραυματισμούς στον ώμο που δεν είναι σοβαροί. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν άμεσα στην τραυματισμένη όπως ζητήθηκε από την οικογένεια. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόταν το ζώο έξω από το περιβάλλον του. Οι μπάρες προστασίας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Στέλνουμε τις προσευχές μας στην οικογένεια», έγραψαν εκπρόσωποι του ζωολογικού κήπου στο Twitter.

Στέκεται δίπλα από ένα άγαλμα για να βγάλει μια selfie- Λίγα δευτερόλεπτα μετά γίνεται το απίστευτο!

Κι όμως, μια απλή, αναμνηστική selfie μπορεί να καταλήξει σε... τραγωδία, περίτρανη απόδειξη ο κύριος της παρακάτω ιστορίας που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα σε ένα άγαλμα. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 19χρονη ανέβασε μια selfie με το αγόρι της.

Ένας 50χρονος από την Αυστρία έσπασε κατά λάθος τρία δάχτυλα από το δεξί πόδι του αγάλματος της «Paolina Borghese Bonaparte” ως «νικηφόρας Αφροδίτης» – έργου του Ιταλού γλύπτη Αντόνιο Κανόβα (1757-1822)- στο μουσείο Gypsotheca Antonio Canova στο Ποσάνιο της βόρειας Ιταλίας.

Ο τουρίστας από την Αυστρία προσπαθούσε να πάρει την τέλεια στάση ξαπλώνοντας στα πόδια του αγάλματος όταν προκάλεσε την καταστροφή, ενώ σχεδίαζε να πηδήξει και από τη βάση του έργου Τέχνης του 19ου αιώνα για να βγάλει μια ακροβατική selfie, αλλά όταν σηκώθηκε, μπλέχτηκε ο ιμάντας του σακιδίου του στα δάκτυλα του αγάλματος αποκολλώντας τα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό, ενώ η αστυνομία εντόπισε τον δράστη.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share