Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό: Ο Δήμαρχος Βόλου κέρασε κόλλυβα στο δημοτικό συμβούλιο!

Έκανε... κηδεία στην αντιπολίτευση

17 Σεπτεμβρίου 2021 11:35
Απίστευτο περιστατικό: Ο Δήμαρχος Βόλου κέρασε κόλλυβα στο δημοτικό συμβούλιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές απείρου κάλους στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου με τον Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, να μοιράζει κόλλυβα στους δημοτικούς σύμβουλους των μειοψηφιών κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης! Όταν αυτά έφτασαν στην αίθουσα τα δοκίμασε και... ξέσπασε σε γέλια.

Ωστόσο ο Δήμαρχος της πόλης Τανταρά, παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό και για να μην πληρώσει πρόστιμο προσποιήθηκε τον νεκρό!

«Σήμερα, (σ.σ. οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) πενθούν. Είχαν κηδεία το πρωί με τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, οπότε παρήγγειλαν κόλλυβα στον Στεφόπουλο. Αρκεί να τα πληρώσουν κ. Στεφόπουλε ε; Να μην είναι τσαμπατζήδες…» είπε, αιτιολογώντας την πράξη του. Ο Δήμαρχος Βόλου δοκίμασε μάλιστα τα κόλλυβα, με τους δημοτικούς συμβούλους να μένουν έκπληκτοι από τη… διανομή!

Δείτε το βίντεο

«Χείμαρρος» ο Πασχάλης Τσαρούχας για τις καταγγελίες - «Σου ερχόταν αηδία με αυτά που διάβαζες»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τη «Γη της Ελιάς» στην οποία συμμετέχει, αλλά και για το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που διάβασε στο πειθαρχικό του ΣΕΗ.

«Ελπίζω να μην έρθει κάτι άλλο στο προσκήνιο»

«Ήταν πολύ σκληρό και σοκαριστικό για εμάς αυτό που έγινε με το metoo. Στην αρχή που το αντιμετωπίζαμε είχαμε χάσει τον ύπνο μας, δεν τρώγαμε, σου ερχόταν αηδία με αυτά που διάβαζες», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Όταν τελειώσει όλο αυτό θα πρέπει να μας πάνε κάπου για… αποτοξίνωση κανένα εξάμηνο εμάς του πειθαρχικού, να ησυχάσει η ψυχή μας. Ελπίζω να μην έρθει κάτι άλλο στο προσκήνιο, εμείς δείξαμε το δρόμο και όποιος άνθρωπος υποφέρει μπορεί να απευθυνθεί στην εισαγγελία».

«Για τόσο σκληρά πράγματα πρέπει να υπάρχουν πραγματικές ποινές, που θα πονέσουν τον άλλον. Είναι δυο υποθέσεις ακόμα, του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη που λόγω καλοκαιριού σταματήσαμε τη διαδικασία», πρόσθεσε επίσης ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Νέα αποκάλυψη από τον Πασχάλη Τσαρούχα - Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές

Πασχάλης Τσαρούχας: Για τις απειλές που δέχεται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο τους τελευταίους μήνες έκανε λόγω ο γνωστός ηθοποιός. Το τελευταίο διάστημα το ΣΕΗ εξετάζει υποθέσεις καταγγελιών που έχουν γίνει από συναδέλφους τους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών.

Ωστόσο πολλές από αυτές έχουν κατατεθεί από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα στον ανακριτή. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει ενοχλήσει κάποιους οι οποίοι θέλησαν να βάλουν ένα στοπ σε αυτή την υπόθεση χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα όπως απειλές.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας λοιπόν, θέλοντας να καταστήσει σαφές πως τίποτα δεν θα σταματήσει το έργο τους έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές».

Ωστόσο αντιμέτωπος με ακόμα μία κατηγορία για βιασμό βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του σκηνοθέτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό βάσει της μήνυσης που είχε καταθέσει στις αρχές Μαρτίου νεαρός άνδρας, μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Νέα αποκάλυψη από τον Πασχάλη Τσαρούχα

Λίγα λόγια για τον Πασχάλη Τσαρούχα

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή του είναι από το Σουφλί και την Κεφαλονιά. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης από όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση με μικρούς ρόλους στις σειρές "Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης", "Ο κίτρινος φάκελος", "Η Εκτέλεση" και "Τμήμα Ηθών".

Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1997-1998 όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Ψίθυροι καρδιάς. Την ίδια χρονιά έπαιξε και στη σειρά Για σένα. Την επόμενη σεζόν έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Χωρικά Ύδατα ενώ την περίοδο 1999-2000 πρωταγωνίστησε στη σειρά Φύγαμε. Ακολούθησαν οι σειρές Ερασιτέχνης άνθρωπος και Πρόκληση στις οποίες είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τη σεζόν 2000-2001.

Το 2003 γνώρισε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του στη σειρά Το Παιχνίδι της συγνώμης όπου συμπρωταγωνίστησε με την Τζίνα Αλιμόνου ενώ είχε συμμετοχή και στο σενάριο της σειράς. Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Φάε τη σοκολάτα σου, Τζένη και Ευανθία, Το καφέ της Χαράς και Το Κόκκινο Δωμάτιο μέσα στα επόμενα χρόνια όπως επίσης συμμετείχε και σε διάφορες τηλεταινίες. Τη σεζόν 2006-2007 πρωταγωνίστησε στις σειρές Για την καρδιά ενός αγγέλου και Η γη της Ευαγγελίας.

Από το 2014 δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ηθοποιός και στην κυπριακή τηλεόραση. Εκεί έχει λάβει μέρος στις σειρές Όμικρον θετικό τη σεζόν 2014-2015, Καταιγίδα (2015-2016) και Σαν Οικογένεια (2016-2017). Το 2019 έλαβε μέρος στον πέμπτο κύκλο του show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar όπου κατέλαβε την ένατη θέση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share