Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχουν 21 χρόνια διαφορά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

14 Αυγούστου 2021 14:01
Έχουν 21 χρόνια διαφορά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι δύο γυναίκες θα μπορούσαν να είναι αδερφές.

Παρότι τις χωρίζουν 21 χρόνια, η εντυπωσιακή μαμά ισχυρίζεται ότι ο κόσμος συχνά μπερδεύεται και πολύ συχνά νομίζει ότι αυτή είναι η κόρη.

Η 41χρονη Σέριλ Τζάρβις είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται στη διαχείριση έργων. Όπως εξηγεί η ίδια, η νεανική της εμφάνιση οφείλεται στο αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής της και το μπότοξ, ενώ αποδίδει τα εύσημα στην κόρη της, για τις ικανότητες της στη μόδα και το μακιγιάζ, που την κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο νέα.

«Οι άγνωστοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είμαι η μητέρα της Λόρεν. Είναι πάντα σε κατάσταση σοκ και νομίζουν ότι είμαστε αδελφές. Είναι κολακευτικό και ωραίο συναίσθημα να ακούω ότι φαίνομαι νέα», λέει η 41χρονη Σέριλ.

«Η Λόρεν σίγουρα με βοηθά να είμαι νέα καθώς δίνει τις καλύτερες συμβουλές μόδας και μου δείχνει ποια προϊόντα ομορφιάς πρέπει να αγοράσω. Η τσάντα μακιγιάζ της είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μου, οπότε την προτιμώ όταν μου κάνει ένα makeover. Είναι πραγματικά καλύτερη στο μακιγιάζ από μένα. Είναι υπέροχο καθώς μου δείχνει τι πρέπει να χρησιμοποιήσω και πώς να το εφαρμόσω. Μοιραζόμαστε ρούχα από τα 18 της, καθώς ασχολήθηκα με το γυμναστήριο και έκτοτε διατηρώ μεγέθους οκτώ», προσθέτει.

Η ίδια ωστόσο, δεν αρνείται να παραδεχθεί ότι οι αισθητικές επεμβάσεις την έκαναν να φαίνεται νεότερη.

Πώς παραμένει ακόμα νέα

«Κάνω μπότοξ εδώ και περίπου τρία χρόνια, αλλά για έναν χρόνο δεν έκανα λόγω των lockdown για τον κορωνοϊό. Χρησιμοποιώ επίσης επώνυμα προϊόντα περιποίησης του δέρματος τα τελευταία 20 χρόνια – είναι ακριβά, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο».

Όσον αφορά τη σχέση που έχει δημιουργήσει με την κόρη της η ίδια παραδέχεται ότι «Έχουμε μια φανταστική σχέση. Μου τα λέει όλα και το αντίστροφο. Είχα το Instagram πριν από τη Λόρεν , αλλά ο λογαριασμός της εκτοξεύθηκε όταν άρχισε να δημοσιεύει. Με βοηθά να τελειοποιήσω τις τεχνικές για τις πόζες μου. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν και ικανοποιημένη που οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαστε αδελφές».

Η 4χρονη κόρη της βγήκε κλαίγοντας από την τουαλέτα! Τότε η μαμά κοιτάει τα πόδια της μικρής και παθαίνει σοκ!

Ένα 4χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα μίας άσχημης φάρσας σε τουαλέτα των McDonald’s. H Nicole Langmead βρισκόταν στο McDonald’s με τα παιδιά της, όταν η κόρη της, Kaya, χρειάστηκε να πάει τουαλέτα. Η μητέρα περίμενε λίγο την κόρη της και σύντομα άρχισε να ανησυχεί γιατί αργούσε.

Τότε η Kaya βγήκε από την τουαλέτα πονώντας – εξήγησε στη μητέρα της ότι είχε κολλήσει στο κάθισμα της τουαλέτας. Αυτό που είχε συμβεί πριν πάει στην τουαλέτα η Kaya βοήθησε την μητέρα της να καταλάβει τι είχε γίνει.

«Περίμενα έξω από τις τουαλέτες με τις δύο κόρες μου για αρκετή ώρα», είπε η Langmead.

«Ήμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε όταν βγήκαν από την τουαλέτα δύο κορίτσια γελώντας. Ήταν περίπου στην αρχή της εφηβείας. Δεν το σκέφτηκα και πολύ και η Kaya μπήκε στην τουαλέτα. Μετά από λίγο βγήκε με κλάματα και μου είπε ότι είχε κολλήσει στο κάθισμα.»

Η Langmead ανακάλυψε ότι στο κάθισμα της τουαλέτας ήταν απλωμένη μια πολύ ισχυρή κόλλα – τόσο δυνατή που έσκισε το δέρμα από τα πόδια της.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι δύο έφηβες, οι οποίες σύμφωνα με την αστυνομία ήταν πίσω από την φάρσα, ήταν 16 ως 18 χρονών. Η Langmead είπε ότι από τότε που συνέβη το περιστατικό, η κόρη της είναι συναισθηματικά τραυματισμένη. Η απελπισμένη μητέρα μίλησε στις έφηβες που έκαναν την φάρσα μέσω δημοσίευσης στο Facebooκ

«Προς τις δύο ξανθές κοπέλες που νόμιζαν ότι θα ήταν ξεκαρδιστικό να βάλεις ισχυρή κόλλα στην τουαλέτα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και στην αλλαξιέρα των μωρών στα McDonald’s, απλά θέλω να σας πω ότι ακόμα χρειάζεται να παρηγορώ την 4χρονη κόρη μου που είχε την ατυχία να μπει στην τουαλέτα μετά την φάρσα σας.»

«Το πίσω μέρος των ποδιών της και ο πισινός της είναι κατακόκκινα και κλαίει συνεχώς. Ελπίζω να είστε περήφανες για τους εαυτούς σας. Οι οικογένειες σας πρέπει να είναι πολύ περήφανες.»


Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν την οργή τους για το περιστατικό, ζητώντας να τιμωρηθούν οι έφηβες. «Οι κοπέλες που έβαλαν κόλλα στην τουαλέτα είναι αηδιαστικές! Καημένο κοριτσάκι που υπέμενε τον πόνο από το σκίσιμο του δέρματος… ελπίζω να τραβήξαν βίντεο τα δύο κορίτσια όταν βγήκαν από την τουαλέτα… πρέπει να νιώσουν τον πόνο που ένιωσε αυτό το αθώο παιδί!», έγραψε κάποιος.

Αυτά τα κορίτσια που γελούσαν είναι οι ένοχες. Και θα πρέπει να μπουν φυλακή. Και να καταδικαστούν για πολύ καιρό. Λόγω του ότι ήταν προσχεδιασμένο. Η φύση του εγκλήματος είναι βάρβαρη», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share