Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έφυγαν διακοπές και είπαν στον γείτονα να φροντίζει τον σκύλο τους - Όταν είδαν τι του έκανε όσο έλειπαν έπαθαν σοκ (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό

21 Ιουνίου 2021 14:16
Έφυγαν διακοπές και είπαν στον γείτονα να φροντίζει τον σκύλο τους - Όταν είδαν τι του έκανε όσο έλειπαν έπαθαν σοκ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να αφήνεις τον σκύλο της οικογενείας πίσω, είναι πάντα δύσκολο έργο όταν πρέπει να φύγεις για διακοπές, ειδικά όταν δεν έχεις κάποιον που εμπιστεύεσαι για να τον φροντίσει. Μία οικογένεια σκέφτηκε να πάρει τον σκύλο τους Skylar μαζί, αλλά την τελευταία στιγμή, αποφάσισαν να προσλάβουν κάποιον για να τον κρατήσει.

Δεν φαντάζονταν ότι απόφασή τους θα επηρέαζε τον αγαπημένο τους σκύλο. Ο Skylar δεν θα ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος, μετά τη συναναστροφή του με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν ζήτησαν από τον James Liakos να έρθει να καθίσει με το σκύλο, η οικογένεια πίστευε ότι είχαν πάρει τη σωστή απόφαση, ειδικά αφού το κουτάβι τους έδειχνε να συμπαθεί τον άνδρα.

Ωστόσο, όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι, παρακολούθησαν ένα βίντεο που τους έδειξε όλα όσα χρειάζονταν για να μάθουν το πώς ο James συμπεριφέρονταν πραγματικά στα σκυλιά. Το βίντεο ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να δουν κατά την επιστροφή τους. Σίγουρα άλλαξε το σκεπτικό τους, για το ποιοι θα συναναστρέφονται με το σκύλο στο μέλλον! Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκε αδέσποτο σκυλάκι γεμάτο με καρκινικούς όγκους.

Είπαν στο γείτονα να φροντίζει τον σκύλο και μόλις γύρισαν από διακοπές έπαθαν σοκ

Η οικογένεια ενημέρωσε τον James ότι ο σκύλος ήταν πολύ ενεργητικός

Πριν η οικογένεια φύγει για ταξίδι, ενημέρωσε τον James ότι ο Skylar ήταν ένα πολύ, πολύ ενεργητικό μικρό σκυλάκι! Αλλά αποδείχτηκε ότι και ο James δεν ήταν σαν τους άλλους και ότι είχε εξίσου την ίδια ενέργεια με το αξιολάτρευτο σκυλάκι. Όταν η οικογένεια επέστρεψε από το ταξίδι τους, ο James τους είπε να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο YouTube, που είχε δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτούς.

Η οικογένεια είχε αναθέσει σε αυτόν τον άνθρωπο τη φροντίδα του γλυκού τετράποδου φίλου τους. Ανησυχούσαν γι’ αυτό και δικαίως. Το βίντεο που μοιράστηκε ο James στο YouTube, έχει προβληθεί πάνω από έξι εκατομμύρια φορές. Δεν είναι περίεργο το γιατί! Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω, για να δείτε πώς οι φροντιστές σκύλων συμπεριφέρονται πραγματικά όταν κανείς δεν τους κοιτάζει. Μα τι απίστευτος άνθρωπος!

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! (Video)

Θυμάστε που χοροπηδούσατε στο κρεβάτι των γονιών σας, όταν ήσασταν πολύ μικροί; Πιθανότατα σας έλεγαν ότι είναι πολύ επικίνδυνο και σας προειδοποιούσαν να μην το κάνετε, αλλά εσείς το κάνατε έτσι κι αλλιώς! Όταν κάτι ήταν εκτός ορίων επειδή έτσι έλεγε η μαμά ή ο μπαμπάς, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το χοροπηδητό στο κρεβάτι δεν αρέσει μόνο στα παιδιά, αλλά και στους σκύλους! Αυτό το μικρό ντατσχάουντ, το οποίο ονομάζεται Pepper, κανονικά δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, αυτή την φορά ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του. Παράλληλα δείτε και μια ιστορία που έχει viral, καθώς αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και «έκλεψε» ένα παπούτσι.

Το κουταβάκι ανέβασε και τη φίλη του στο κρεβάτι

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό το συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη! Στα μισά του βίντεο, εμφανίζεται και η φίλη του, η Margo. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, με το παιχνίδι της. Είναι και οι δύο απίστευτα αξιαγάπητοι και, στο τέλος, είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share