Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος στο διαδίκτυο μ' αυτή την φωτογραφία ενός μωρού: Τι είχαν τα νύχια του;

Χαμός!

8 Μαΐου 2021 13:36
Σάλος στο διαδίκτυο μ' αυτή την φωτογραφία ενός μωρού: Τι είχαν τα νύχια του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram και δείχνει ένα μωρό με μακριά λιμαρισμένα νύχια. Η ασυνήθιστη εικόνα δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό Daily_earthpix, που συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες από τη φύση και τα ζώα, ρωτώντας τους ακόλουθους: «Χαριτωμένο ή όχι;».

Τα νύχια στο μικροσκοπικό χέρι ήταν τόσο άψογα που έμοιαζαν να έχουν λιμαριστεί ενώ η γυαλιστερή τους όψη προδίδει πως ίσως να έχει χρησιμοποιηθεί και διαφανές μανό. Πάνω από 34.000 άνθρωποι έκαναν like στην εικόνα, αλλά κανένας από τους σχολιαστές δεν συμφώνησε πως ήταν χαριτωμένη.

Δεκάδες ήταν αυτοί που προειδοποίησαν πως ήταν επικίνδυνο για το μωρό γιατί θα μπορούσε πολύ εύκολα να γρατσουνίσει το λεπτό δέρμα του. Κι ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με την ασφάλεια, άλλοι απλώς τρομοκρατήθηκαν με την όψη τους, περιγράφοντας τα νύχια ως «φρικιαστικά άσχημα» και πως μοιάζουν με «νύχια γάτας». Παράλληλα δείτε πώς τα νύχια των ποδιών σας δείχνουν αν κινδυνεύετε από καρκίνο.

Σάλος στο διαδίκτυο μ' αυτή την φωτογραφία ενός μωρού: Τι είχαν τα νύχια του;

Ανέβασε αυτή φωτογραφία και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι κρύβεται πίσω της θα "παγώσετε"

Αυτή η κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τέτοιο κύμα οργής. Ο λόγος ήταν βέβαια αυτό που κρυβόταν από πίσω.

Η Αλίσσα Μπορντελόν δεν το σκέφτηκε και πολύ πριν κοινοποιήσει μια σέλφι που τράβηξε φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα. Θέλοντας να δείξει την εμφάνιση της, την τράβηξε στα γρήγορα και την ανέβασε το Twitter, αλλά άρχισαν να την βρίζουν. Το ίδιο συνέβη και σε μια κοπέλα που ανέβασε μια selfie στο προφίλ της στο Facebook.

Ποιος είναι ο λόγος;

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο γυαλιστερό, μαύρο φόρεμα της, αλλά πολλοί δεν κατάφεραν να επικεντρωθούν σε αυτό για έναν λόγο: στο δωμάτιο της επικρατεί χαμός.

Το πάτωμα στο δωμάτιο της Αλίσσα είναι καλυμμένο με πράγματα εκτός από το σημείο στο οποίο στέκεται. Υπάρχουν παπούτσια, ρούχα, συσκευασίες από τρόφιμα, χαρτομάντιλα και πολλά καλλυντικά σκορπισμένα στο πάτωμα.

Παρ’όλο που όλοι αποφεύγουμε το συμμάζεμα, πολλοί έκαναν παρατήρηση στην Αλίσσα για το ακατάστατο δωμάτιο της. “Θεέ μου, δες αυτό το δωμάτιο. Προσεύχομαι για όποιον σε παντρευτεί”, έγραψε κάποιος.

“Είμαι περίεργος πώς γίνεται το δωμάτιο της να δείχνει τόσο ακατάστατο κι εκείνη τόσο περιποιημένη”, γράφει ένας άλλος. Κάποιοι ανέφεραν ότι το δωμάτιο της μοιάζει με εικόνα από παιχνίδι παρατηρητικότητας.

φωτογραφία κοπέλας με ακατάστατο δωμάτιο

Το δωμάτιο της μπορεί να είναι ακατάστατο, αλλά πολλοί συμφωνούν ότι και το δωμάτιο τους έχει υπάρξει κάπως έτσι σε κάποια στιγμή. Η Αλίσσα δημοσίευσε ακόμα μία σέλφι από το ακατάστατο δωμάτιο της, αποδεικνύοντας ότι ότι η ακαταστασία δεν την απασχολεί και πολύ.

Αλλά όπως σχολίασε κάποιος, η Αλίσσα είναι αρκετά περιποιημένη όσον αφορά την εμφάνιση της. Το μακιγιάζ της είναι πάντα άψογο και φοράει εντυπωσιακά ρούχα. Εσείς είχατε ποτέ το δωμάτιο σας τόσο ακατάστατο;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share