Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας - Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Απίστευτο και όμως αληθινό!

5 Μαΐου 2021 11:48
Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας  - Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε μια νύφη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί και θέλησε να την δείξει και σ' εσάς! Στην περίπτωση της Gabrielle Hames ισχύει το «Ο δε άνδρας, να φοβήται τη γυνή».

Μια νυφούλα που δεν περνάει απαρατήρητη. Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Εκτός από αυτή τον γάμο έχουμε να σας προτείνουμε να δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με έναν 23χρονο που παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του, τι συνέβη όμως πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας  - Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του λίγο πριν το γάμο - Αυτό που έκανε θα δακρύσετε (photo)

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα. Επίσης, μια 30χρονη έγκυος νύφη πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, με την σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό να «τσακίζει» κόκαλα!

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε.

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του λίγο πριν το γάμο -

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share