Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο τρόμος από κρυφή κάμερα - 25χρονη μητέρα κατέγραψε «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό!

5 Μαΐου 2021 08:07
Βίντεο τρόμος από κρυφή κάμερα - 25χρονη μητέρα κατέγραψε «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της! Επίσης, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό γονείς νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο και όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη μητέρα, Heather Brough, η οποία ζει με τον 30χρονο αρραβωνιαστικό της Josh Higgins, άρχισε να πιστεύει πως ένα φάντασμα ζει στο σπίτι τους, όταν ένα βράδυ εντόπισε τρεις μεγάλες μελανιές στο μάγουλο της κόρης της.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν είδαν τα τραύματα αποφάσισαν να ελέγξουν την κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο της μικρής, καθώς υποπτεύονταν πως ίσως γρατζουνάει τον εαυτό της ενώ κοιμάται. Προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν μία ανδρική φιγούρα να τριγυρνά γύρω από την κούνια του παιδιού και λίγο μετά να εξαφανίζεται ως διά μαγείας.

Οι δύο γονείς ψάχνουν πλέον τρομοκρατιμένοι για νέο σπίτι ώστε να ξεφύγουν από το «στοιχειωμένο χώρο τους», αφού ειδικοί επιβεβαίωσαν πως υπάρχει «μεταφυσική δραστηριότητα». «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση μόλις είδε το βίντεο.

26χρονη έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν την απατά ο φίλος της - Μόλις είδε να έχει αγκαλιά άλλη γυναίκα... (Video)

Μια 26χρονη γυναίκα χρησιμοποιεί κρυφή κάμερα για να κατασκοπεύσει τους δύο φίλους και να ανακαλύψει εάν είναι πιστοί, παρόλο που κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Επίσης, μια νεαρή κοπέλα στη Φλόριντα των ΗΠΑ είχε πολλές υποψίες πως ο άντρας που έμενε στο σπίτι της για 7 χρόνια, ως σύντροφος της μητέρας της και πατριός της, δεν ήταν πιστός.

Η ανώνυμη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι από την Καλιφόρνια, χρησιμοποίησε τη βοήθεια του καναλιού YouTube To Catch a Cheater για να μάθει αν κάποιος από τους φίλους της θα την απατήσει.

Το βίντεο ξεκινάει με την κοπέλα, η οποία λέει ότι θέλει να δοκιμάσει την πίστη των φίλων της, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένει. Προβλέπει ότι ένας από τους φίλους της θα είναι άπιστος, αλλά δεν ξέρει το ποιος.

Ο πρώτος, ο Steve, είναι σχεδιασμένο να περιμένει τη φίλη του σε ένα πάρκο και μια ηθοποιός να είναι εκεί για τον δελεάσει να απιστήσει. Τον πλησιάζει λέγοντας πόσο αγαπά το πουκάμισό του.

Στη συνομιλία που έχουν, εκείνη τον ρωτά αν είναι μόνος και εκείνος απαντά: «Ναι, απλά … περιμένω». Δεν αναφέρει πουθενά τη φίλη του.

Δίνει ακόμη και ψεύτικο όνομα για να συνεχίσει τη συζήτηση, λέγοντάς ότι το όνομά του είναι Micheal. Η συζήτηση συνεχίζεται, με τον Steve να λέει ότι οι άνθρωποι του λένε ότι μοιάζει με τον ηθοποιό Zach Braff.

Η ηθοποιός, ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα και μπορντό μπότες, τον ρωτάει πώς διασκεδάζει το Σαββατοκύριακο. Εκείνος απαντάει ότι το αφήνει λίγο χαλαρά.

26χρονη έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν την απατά ο φίλος της

Όταν η ηθοποιός τον πιέζει περαιτέρω για να διαπιστώσει εάν θα παραδεχτεί ότι έχει κοπέλα λέει: «Όχι, δεν έχω… μην ανησυχείς, ναι είμαι ελεύθερος». Έτσι, της δίνει πρόθυμα τον αριθμό του.

Ο άπιστος φίλος, συμφωνεί να πάνε στο σπίτι του που είναι κοντά στο πάρκο, για να μείνουν μόνοι. Ο Steve ρωτά την ηθοποιό εάν περιμένει πληρωμή για το χρόνο τους μαζί, υπονοώντας ότι είναι πόρνη.

Η κοπέλα του, είπε ότι το περίμενε από εκείνον να περάσει το τεστ, αλλά δεν το περιμένει από τον άλλο φίλο της, που θα τσεκάρει στη συνέχεια.

Η ηθοποιός δοκιμάζει το ίδιο παιχνίδι για τον δεύτερο φίλο Darnell, φορώντας μια μίνι φούστα και ένα αποκαλυπτικό τοπ. Η ηθοποιός τον πλησιάζει και του λέει ότι είναι πανέμορφος και τον ρωτά αν είναι μοντέλο, αλλά ο Darnell δεν τσιμπάει.

Ο πιστός φίλος, αμέσως της λέει ότι περιμένει τη φίλη του. Η ηθοποιός αρχίζει να σηκώνεται και να επιδεικνύει το σώμα της και να τον ρωτάει αν θα μπορούσε να βοηθήσει με το γυμναστήριο.

Εκείνος αρχίζει να κοιτάζει τριγύρω και την ρωτάει: «Μήπως σε έβαλε κάποιος να το κάνεις αυτό;»

Είναι άγνωστο αν η κοπέλα είναι ακόμα σε σχέση με έναν από τους δύο άνδρες. Ωστόσο, παρά του γεγονότος ότι την απάτησε, δηλώνει ότι εξακολουθεί να θέλει τον Steve περισσότερο από τον πιστό της Darnell, επειδή είναι καλύτερος εραστής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share