Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε ένα λαστιχάκι και το τύλιξε στο αυτοκίνητο - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε και εσείς (Video)

Δείτε το κόλπο και θα εκπλαγείτε!

23 Απριλίου 2021 19:51
Πήρε ένα λαστιχάκι και το τύλιξε στο αυτοκίνητο - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε και εσείς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγα πράγματα είναι επικίνδυνα και μας αποσπούν την προσοχή, όσο το κινητό την ώρα που οδηγούμε. Χιλιάδες ατυχήματα οφείλονται στη χρήση του κινητού και είναι παράνομο να χρησιμοποιούμε το κινητό ενώ οδηγούμε το αυτοκίνητό μας.

Όμως, ο νόμος δεν απαγορεύει στους οδηγούς να βελτιστοποιούν την χρήση των κινητών, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται για σκοπούς πλοήγησης. Οι χάρτες είναι πλέον απαρχαιωμένοι και τα κινητά τηλέφωνα με το ενσωματωμένο GPS μας διευκολύνουν σε μέγιστο βαθμό.

Πως λοιπόν μπορείτε να το αξιοποιήσετε, να έχετε τα χέρια ελεύθερα ενώ οδηγείτε και να στερεώσετε το κινητό με ασφάλεια; Πολύ απλά με ένα λαστιχάκι που θα το στερεώσετε στο σύστημα εξαερισμού στο ταμπλό σας. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε πως ακριβώς θα το πετύχετε. Παράλληλα δείτε και μια περίεργη ιστορία όταν εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…

Τρομακτική έρευνα: Γιατί δεν πρέπει να ασχολείστε με το κινητό πριν τον ύπνο

Κινητό: Όλοι μας χαζεύουμε στο κινητό ή το τάμπλετ πριν πέσουμε για ύπνο, πιστεύοντας πως είναι μια ακίνδυνη συνήθεια. Η παρακάτω έρευνα θα σας δείξει το αντίθετο. Σύμφωνα με τον Δρ. Dan Siegel, το να χρησιμοποιείτε το κινητό σας λίγο πριν πάτε για ύπνο είναι επιζήμιο με πολλούς τρόπους.

Καταρχάς, εκτίθετε τα μάτια σας σε φως που εκείνη την ώρα που προετοιμάζεστε για ύπνο σας ξυπνά – και άρα σας προκαλεί αϋπνία. Το έντονο φως εμποδίζει τον εγκέφαλο να παράγει μελατονίνη, μια ουσία που είναι απαραίτητη για να μας πάρει ο ύπνος. Παράλληλα δείτε και 4+1 σημάδια που δείχνουν ότι το τηλέφωνό σας παρακολουθείται.

Τι αναφέρει έρευνα για το κινητό - Γιατί δεν πρέπει να ασχολείστε πριν τον ύπνο

Κινητό: Τι αναφέρει η έρευνα

Προστατέψτε τα μάτια σας και τον οργανισμό σας από τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω χρήσης κινητών ή τάμπλετ λίγο πριν τον ύπνο. Με την έλλειψη ύπνου δημιουργούνται και ένα σωρό άλλα προβλήματα που πολλοί από εσάς ίσως έχετε αλλά δεν ξέρατε πως προέρχονται από την επαφή με κινητά ή τάμπλετ λίγο πριν τον ύπνο.

Καθημερινά χρειαζόμαστε 8 με 9 ώρες ύπνου για να παραμένουμε υγιείς και γεμάτοι ενέργεια. Αν κοιμηθείτε λιγότερο οι νευρώνες σας δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν και τα νευρογλοιακά κύτταρα σας -που καθαρίζουν τις τοξίνες που παράγουν οι νευρώνες- δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη δουλειά τους, αφήνοντας πίσω τις τοξίνες.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της μνήμης, έλλειψη προσοχής, ανισορροπία της ινσουλίνης και να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους. Σας ακούγεται κάτι από αυτά οικείο; Τότε μάλλον έχετε πέσει στην παγίδα αυτής της συνήθειας.

Για να μην έχετε κανένα από τα παραπάνω προβλήματα, μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να ασχοληθεί με το κινητό ή το τάμπλετ για πολλή ώρα - και μάλιστα κλείστε το το λιγότερο μια ώρα πριν κοιμηθείτε. Είναι πολύ σημαντικό η τελευταία ώρα πριν τον ύπνο να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και χωρίς στρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share