Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτό το κοριτσάκι δεν κοιμόταν με τίποτα τα βράδια μέχρι που ο μπαμπάς της... Θα μείνετε άφωνοι (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό!

13 Μαρτίου 2021 09:56
Αυτό το κοριτσάκι δεν κοιμόταν με τίποτα τα βράδια μέχρι που ο μπαμπάς της... Θα μείνετε άφωνοι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί μπαμπάδες φαίνεται να έχουν πολύ βαθιά αγάπη για τις κόρες τους και θα τους έδιναν όλο τον κόσμο και περισσότερο εάν μπορούσαν. Η κόρη του Αμερικάνου καλλιτέχνη Adam Hargreaves είναι ένα τυχερό κορίτσι. Έχοντας έναν καλλιτέχνη για μπαμπά, έχει σίγουρα τα προνόμια του όταν πρόκειται για την διακόσμηση του δωματίου της.

Ουάου! Ποιος δεν ονειρεύεται ένα τέτοιο δωμάτιο! Παράλληλα δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με έναν μπαμπά που είδε την κόρη του να σκαρφαλώνει σε ένα τραπέζι - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα ανατριχιάσετε.

Δείτε το έργο του:

10χρονο αγόρι «παντρεύτηκε» 8χρονο κορίτσι και ο «γάμος» τους προκάλεσε την οργή του διαδικτύου

Ένα 8χρονο κορίτσι παντρεύτηκε” ένα νεαρό αγόρι σε μια φαντασμαγορική γαμήλια τελετή και ο “γάμος” τους προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο. Στο “γάμο”, ο οποίος έγινε στην πόλη Craiova της Ρουμανίας, τραγούδησε ο καλλιτέχνης Alex de la Caracal σε μία αίθουσα γεμάτη καλεσμένους.

Στο βίντεο φαίνεται πως το νεαρό κορίτσι περιβάλλεται από πολύ κόσμο, καθώς ολοκληρώνει το μέικ απ του μέσα στο απαστράπτον ροζ νυφικό της. Τα χέρια της 8χρονης ήταν γεμάτα δαχτυλίδια της και οι καλεσμένοι την έβγαζαν φωτογραφία καθώς περίμεναν να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες της.

Ο γαμπρός, ο οποίος είναι 10 ετών, φαίνεται να χορεύει με τη λαϊκή μουσική του κ. De la Caracal σε όλο το βίντεο. Ο κ. De la Caracal κάλεσε σε ένα σημείο τον γαμπρό, λέγοντας: “Άσε τα παιχνίδια, σήμερα παντρεύεσαι τη νύφη σου!”

Το νεαρό κορίτσι στη συνέχεια στάθηκε σε ένα σκαμνί στο κέντρο της αίθουσας για να δείξει στο πλήθος το νυφικό του. Παράλληλα δείτε άλλη μια είδηση που έγινε Viral όταν νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες και αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς.

8χρονο κορίτσι παντρεύτηκε 10χρονο αγόρι

Στη Ρουμανία οι γάμοι των ανηλίκων είναι παράνομοι

Οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων είναι παράνομοι στη Ρουμανία και ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς των Ρομά, Dorin Cioaba, ανακοίνωσε πριν από τέσσερα χρόνια ότι οι Τσιγγάνοι που παντρεύουν τα ανήλικα παιδιά τους θα πρέπει παραδίνονται στην αστυνομία. Μετά την εκδήλωση δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την κοινότητα των τσιγγάνων, ούτε από τις αρχές.

Ένας καλεσμένος, ο Don Vochin, υποστήριξε ότι η εκδήλωση αυτή δεν ήταν στην πραγματικότητα γάμος, αλλά μια τελετουργία στην οποία τα δύο παιδιά συμφωνούν ότι θα παντρευτούν στο μέλλον ο ένας στον άλλο και πρόσθεσε ότι ο επίσημος γάμος θα γίνει όταν τα παιδιά μεγαλώσουν.

Το 2011, μια παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Galati της Ρουμανίας. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε ήταν ηλικίας οκτώ και επτά ετών και ο πρωτοφανής γάμος προσέλκυσε την προσοχή της αστυνομίας. Μετά από έρευνα, οι αρχές δήλωσαν ότι δεν μπορεί να ληφθεί μέριμνα επειδή ο «γάμος» δεν καταχωρήθηκε νόμιμα στο δημαρχείο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share