Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγόρι που "πάλευε" με τον καρκίνο είχε μια τελευταία επιθυμία - Μόλις την είπε όλοι έτρεξαν να την πραγματοποιήσουν

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο

8 Μαρτίου 2021 12:51
Αγόρι που

Καρκίνος: Ένα από τα πιο σοβαρά και ύπουλα πράγματα τα οποία μπορεί να πάθει ο άνθρωπος είναι ο καρκίνος ο οποίος εμφανίζεται χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να είναι μέχρι και θανάσιμος.

Σημειώνεται ότι ένας πατέρας έπασχε από βαριά μορφή καρκίνου όπου και ζήτησε να δει την μικρή του κόρη να ντύνεται νυφούλα επειδή δεν θα μπορούσε να το ζήσει αυτό στο μέλλον.

Συγκεκριμένα ένα αγόρι που έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου είχε μία μεγάλη επιθυμία πριν χάσει τη ζωή του με αυτή να εκπληρώνεται άμεσα.

Η τελευταία επιθυμία του αγοριού.

Καρκίνος: Η επιθυμία του αγοριού

Ειδικότερα συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 10χρονου Ολεκσάντρ Άντριτσιουκ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Φορώντας μια στολή αστυνομικού που ράφτηκε κατά παραγγελία, ο μικρός Ολεκσάντρ έγινε δεκτός αυτή την εβδομάδα στην αστυνομική δύναμη της περιοχής του στη δυτική Ουκρανία.

Η ευκαιρία του να γίνει αστυνομικός ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Ολεκσάντρ, στον οποίο απομένουν μόνο μερικές ημέρες ζωής, σύμφωνα με τη μητέρα του.

Ο Ολεκσάντρ ζει με τη μητέρα και την αδελφή του στην πόλη Τσερνίβτσι, σε έναν ξενώνα για γυναίκες και παιδιά. Η Μάρτα Λεβτσένκο, η επικεφαλής του ξενώνα, ανάρτησε στο Facebook μήνυμα με την ευχή του Ολεκσάντρ, ζητώντας τη βοήθεια των χρηστών προκειμένου η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.

Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του αγοριού.

«Γνωρίζαμε ότι αυτό το παιδί έχει ένα όνειρο και ότι περιμένει ένα θαύμα», δήλωσε η Λεβτσένκο. «Εντυπωσιάστηκα που τόσοι πολλοί αστυνομικοί από όλη την Ουκρανία απάντησαν στην ανάρτησή μου στο Facebook και ρώτησαν πού ζει το παιδί. Έραψαν μια στολή με ένα σήμα για τον Άντριτσουκ».

Τη Δευτέρα, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Ολεκσάντρ, καθώς μια αυτοκινητοπομπή περιπολικών πέρασε από τον χιονισμένο δρόμο έξω από τον ξενώνα, με το αγόρι να παρακολουθεί από το παράθυρο. Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν, χειροκροτώντας και χαιρετίζοντας στρατιωτικά το αγόρι, ενώ στη συνέχεια του έδωσαν ένα περιπολικό-παιχνίδι και καρφίτσωσαν το σήμα στο στήθος του σε μια ειδική τελετή. Έπειτα μετέφεραν το αμαξίδιό του σε φορτηγάκι της αστυνομίας προκειμένου ο Ολεκσάντρ να κάνει την πρώτη του περιπολία.

«Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να μην αφήσουμε να φύγει, διότι είναι ένα τόσο καλό παιδί», δήλωσε η Λεβτσένκο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share