Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Αν δείτε γιατί αυτό το κοpιτσάκι ντύθηκε νυφούλα, θα δακρύσετε και όχι από χαρά (video)

Δεν άντεξε κανείς

8 Μαρτίου 2021 11:47
Αν δείτε γιατί αυτό το κοpιτσάκι ντύθηκε νυφούλα, θα δακρύσετε και όχι από χαρά (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Καρκίνος: Ο καρκίνος είναι μία από τις πιο ύπουλες ασθένειες που μπορεί να πάθει ο άνθρωπος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χτυπάει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Σημειώνεται ότι μία μάνα αποχαιρέτησε τον γιο της που είχε μία βαριά μορφή του καρκίνου με έναν απίστευτο και συγκινητικό τρόπου που κανείς δεν το περίμενε.

Συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι ντύθηκε νυφούλα για να την δει ο πατέρας της διότι ο ίδιος πάλευε αρκετό καιρό με τον καρκίνο και δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει.

Καρκίνος: Η συγκινητική κίνηση του κοριτσιού

Ειδικότερα όλα τα κοpίτσια, σε κάποια στιγμή της ζωής τους, έχουν ονειρευτεί τη στιγμή που ο πατέρας τους θα τις συνοδεύσει στην εκκλησία, ντυμένες νυφούλες.

Δυστυχώς όμως, πολλές γυναίκες δεν είναι αρκετά τυχερές ώστε να πραγματοποιήσουν αυτό το όνειρο. Οι άνθρωποι που αγαπάμε περισσότερο στον κόσμο, μερικές φορές φεύγουν απροειδοποίητα από τη ζωή…

Το ίδιο ισχύει και τη μικρή νύφη που θα δείτε παρακάτω. Δε τις έκρυψαν πως ο πατέρας της υποφέρει από καρκίνο και δε θα καταφέρει να σταθεί δίπλα της, σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Η Nakeol είναι μόλις 10 χρονών, όμως αποφάσισε πως τίποτε δε θα στερήσει από αυτή και τον πατέρα της, το όνειρό τους.

Μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της, οργάνωσαν έναν μικρό γάμο, στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της και οι όρκοι που αντάλλαξαν, είναι στην ουσία υποσχέσεις που αφορούν τους ίδιους.

Η Nakeol υπόσχεται στον πατέρα της να παντρευτεί έναν άντρα που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα αξίζει την αγάπη της, κάποιον που θα ενέκρινε ο ίδιος και αυτός της ορκίζεται πως όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα της δώσει την ευλογία του από τον ουρανό.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Απίστευτο: Δείτε τι έκανε ένας μαθητής πρώτης τάξης όταν έμαθε ότι ο φίλος του έχει καρκίνο! (Video)

Καρκίνος: Όταν ο Vincent έμαθε πως ο καλύτερός του φίλος, Zac, είχε καρκίνο, αποφάσισε να του δείξει έμπρακτα την αγάπη και υποστήριξή του. Όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι του για να μη νιώθει άσχημα ο Zac, που είχε χάσει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες, αλλά μάζεψε και χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια του καλύτερού του φίλου να πληρώσει για τις θεραπείες αυτές. Μια συγκινητική φιλία.

Παράλληλα δείτε και μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία με μια μητέρα που αναγκάζεται να αποχαιρετήσει το γιο της, ο οποίος είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share