Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κινητό: Πατήστε τον συνδυασμό *3001#12345#* και θα «παγώσετε»

Οι μυστικοί κωδικοί που δεν γνωρίζετε

23 Φεβρουαρίου 2021 17:12
Κινητό: Πατήστε τον συνδυασμό *3001#12345#* και θα «παγώσετε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κινητό: Πατήστε τον συνδυασμό *3001#12345#* στο τηλέφωνο και θα «παγώσετε». Ελάχιστοι γνωρίζουν τις κρυφές λειτουργίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με συγκεκριμένους συνδυασμούς κουμπιών.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς που θα σας δώσουν πρόσβαση σε κρυφές λειτουργίες του κινητού σας. Ενώ παράλληλα δείτε ποιες είναι οι 15 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψετε άμεσα γιατί κινδυνεύετε.

Πατήστε αυτόν τον συνδυασμό και θα παγώσετε

Μυστικοί κωδικοί για iPhone

  1. #31# «αριθμός τηλεφώνου: Με αυτόν τον κωδικό κρύβετε τον αριθμό σας όταν κάνετε μία κλήση.
  2. *#06#: Έτσι, θα δείτε τον αριθμό IMEI, έναν αριθμό που θα σας φανεί χρήσιμος εάν χάσετε ή σας κλέψουν την συσκευή σας.
  3. *#30#: Ενεργοποιεί/Απενεργοποιεί την αναγνώριση κλίσης
  4. *33*#: Απενεργοποιεί τις εξερχόμενες κλήσεις. Για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία, πατήστε #33*pin#
  5. *3370#: Βελτιώνει την ποιότητα των κλήσεων αλλά μειώνει τον χρόνο ζωής της μπαταρίας. Πατήστε #3370# για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία.
  6. *#5005*7672#: Δείχνει τον αριθμό του κέντρου εξυπηρέτησης του παρόχου σας.
  7. *3001#12345#*: Δείχνει τις πληροφορίες του σήματος του κινητού σε dBa

Μεγάλη προσοχή: Αυτά είναι τα πέντε κινητά που έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία

Κινητό: Σήμερα, σε αυτό το σύγχρονο κόσμο που ζούμε, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν έξυπνα τηλέφωνα και άλλες παρόμοιες συσκευές. Ο καθένας από εμάς ξέρει για την επιβλαβή ακτινοβολία τους, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν μια αναγκαιότητα στη σύγχρονη ζωή.

Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν μια επικίνδυνη μη ιοντίζουσα μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που απορροφάται από τους ιστούς και τα κύτταρα μας και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann στο Ισραήλ, έχουν δείξει ότι μόνο 10 λεπτά με ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα κύτταρα του εγκεφάλου που συνδέονται με την κυτταρική διαίρεση και τον καρκίνο.

Παράλληλα δείτε άλλη μια είδηση που σοκάρει καθώς, εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…

Τι αναφέρει ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας

Ο Δρ. John Bucher, Αναπληρωτής Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, στο Εθνικό πρόγραμμα τοξικολογίας, κατέθεσε “Μέχρι τώρα, με μόνο 10-12 χρόνια χρήση, υπάρχει μια ανησυχία για αύξηση στον καρκίνο του εγκεφάλου. Το παιδικό κρανίο έχει μια διαμόρφωση που επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδuση της ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων με δυνητικά μεγαλύτερο κίνδυνο.”

Τώρα που έχουμε επιβεβαιώσει ένα πράγμα που ήδη γνωρίζαμε, το οποίο είναι ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι επιβλαβή, θα ελλατώσετε την χρήση του κινητού σας; Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο και δείτε ποια είναι τα κινητά με την μεγαλύτερη ακτινοβολία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share