Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

24χρονο μοντέλο και πρώην «κουνελάκι» κατηγορεί εφαρμογή γνωριμιών ότι της κατέβασε το προφίλ - Ο λόγος; Δείτε... (photo)

Συμφωνείτε;

22 Ιανουαρίου 2021 19:27
24χρονο μοντέλο και πρώην «κουνελάκι» κατηγορεί εφαρμογή γνωριμιών ότι της κατέβασε το προφίλ - Ο λόγος; Δείτε... (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

24χρονο μοντέλο και πρώην «κουνελάκι» κατηγορεί εφαρμογή γνωριμιών ότι της κατέβασε το προφίλ ιατί ήταν υπερβολικά προκλητικές οι φωτογραφίες της! Ενώ, ένα μοντέλο από τη Βραζιλία ζήτησε την... ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου για τη γυμνή φωτογράφισή της στο περιοδικό «Playboy».

Συγκεκριμένα, η 24χρονη Tahlia Paris είχε καταφύγει στην εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών «Bumble» για να βρει τον έρωτα, έχοντας υπάρξει single για 4 χρόνια. Το μοντέλο, στο παρελθόν έχει εργαστεί για το Playboy και πλέον «σαρώνει» στο Instagram και το OnlyFans με τις σ#ξι του φωτογραφίσεις.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα βρισκόταν εφαρμογή όπου η εμφάνισή της θα αποτελούσε πρόβλημα- και θα οδηγούσε σύντομα στον αποκλεισμό της.

Η Tahlia ισχυρίζεται πως, λίγες μόνο ώρες μετά την δημιουργία του λογαριασμού της στο Bumble, έλαβε ένα e-mail που έλεγε ότι το προφίλ της από την εφαρμογή είχε κατέβει.

Μάλιστα, η εφαρμογή είχε προηγουμένως επιτρέψει την δημοσίευση μόνο τριών από τις τέσσερις φωτογραφίες που το μοντέλο προσπάθησε να ανεβάσει.

Καθώς η ίδια δεν θεωρεί ότι παραβίασε κάποιον από τους κανόνες της εφαρμογής, η εξήγηση που μπόρεσε να δώσει στο ξαφνικό «κατέβασμα» του προφίλ της είναι μόνο μία: Ότι, απλούστατα, είναι πολύ σ#ξι.

«Οι φωτογραφίες που ανέβαζα ήταν πολύ βασικές», διαμαρτύρεται η Tahlia, η οποία εργάζεται επίσης ως DJ.

«Η πρώτη ήταν μια απλή selfie, η δεύτερη μια φωτογραφία μου στην παραλία, την οποία είχε τραβήξει μια φίλη μου. Προσπάθησα να ανεβάζω πολύ αθώες φωτογραφίες, όπου να μη φαίνεται καν πως είμαι μοντέλο», εξηγεί.

«Δεν ήθελα οι άντρες να με προσέξουν για το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας μοντέλο, αλλά να με δουν ως μια ακόμη κοπέλα που θέλει να βγει ραντεβού. Δεν συνέδεσα καν τον λογαριασμό μου στο Instagram με το προφίλ μου στην συγκεκριμένη εφαρμογή», υποστηρίζει.

Από την άλλη, εκπρόσωπος της εφαρμογής μίλησε δημόσια, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Tahlia σχετικά με το περιεχόμενο των φωτογραφιών της και υπονοώντας πως το μοντέλο δεν είχε ακριβώς τηρήσει τους κανόνες.

«Από το 2016 έχουμε απαγορεύσει τις σέλφι στο μπάνιο χωρίς μπλούζα και εν γένει τις φωτογραφίες με μαγιό ή εσώρουχα σε εσωτερικούς χώρους. Οι φωτογραφίες με μαγιό σε περιβάλλον που μια τέτοια εμφάνιση είναι κοινή- π.χ. δίπλα από μια πισίνα- επιτρέπονται».

Η Tahlia, παρά το γεγονός ότι νιώθει πως αδικήθηκε, θεωρεί πως το «κάθε εμπόδιο για καλό» μπορεί να ισχύει και στην περίπτωσή της.

«Αρχικά αναστατώθηκα», είπε. «Γιατί θα πρέπει εγώ να υποφέρω επειδή κάποιοι φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ με εμένα;» αναρωτήθηκε το μοντέλο, το οποίο τώρα σκέφτεται ότι ορισμένα ψεύτικα προφίλ που κυκλοφορούν με το όνομά της μπορεί να συνετέλεσαν και στην κατάργηση του πραγματικού της λογαριασμού.

«Από την άλλη όμως, ανακουφίστηκα και λίγο. Το να γνωρίζεις κόσμο ονλάιν μου ήταν πάντα κάπως εκνευριστικό».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share