Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

10 εγγυημένοι τρόποι για να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη - Ο 8ος είναι ο πιο σημαντικός

Δοκιμάστε τους!

2 Ιανουαρίου 2021 14:30
10 εγγυημένοι τρόποι για να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη - Ο 8ος είναι ο πιο σημαντικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναίκα: Φανταστείτε τον καθένα μας ξεχωριστά, να είχε τις δικές του οδηγίες χρήσης. Θα είχαμε λοιπόν μια λίστα όλων αυτών που μας κάνουν ευτυχισμένους σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα μας, με τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο, με το στυλ ζωής μας και με την ψυχολογία μας. Φυσικά και δεν θα δίνατε αυτό το βιβλίο σε όποιον γνωρίζατε. Αυτό θα ήταν παράξενο.

Αλλά αυτές οι οδηγίες θα σας έκαναν να δείτε καθαρά τον αυθεντικό εαυτό σας, πως θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, τι είδους συντρόφους ψάχνετε, και πως θέλετε να σας φέρονται σε μια σχέση. Θα σας βοηθούσε να εξακριβώσετε ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σας και να φύγετε μακρυά από εκείνους που δεν είναι.

Αλλά το σημαντικότερο απ’όλα, θα έδινε στον πιθανό σας σύντροφο ένα παράθυρο μέσα από το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένες. Δεν θα ήταν υπέροχο αν οι άντρες και οι γυναίκες γνώριζαν πως να κάνουν ευτυχισμένους ο ένας τον άλλον; Παράλληλα δείτε και τα 10 πράγματα που τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν για να μην χωρίσουν - Το #7 δεν το περιμένατε!

Ως ειδικός σε ζητήματα σχέσεων για γυναίκες άνω των 40 ετών παρέχοντας τους βοήθεια για να ερωτευτούν με τον πιο συμβατό σύντροφο, ρώτησα εκατοντάδες γυναίκες τι είναι αυτό που τις κάνει ευτυχισμένες σε μια σχέση και έμαθα τα εξής:

10 εγγυημένοι τρόποι για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη

Να πιστεύεις στον εαυτό σου

Παρότι οι γυναίκες αγαπούν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, δεν περιμένουμε ότι αυτό θα συμβαίνει όλη την ώρα. Όλοι έχουμε τις αμφιβολίες μας, και αγαπούμε το να είναι κάποιος και λίγο ευάλωτος και την προθυμία του να μοιραστεί μαζί μας τους φόβους του.

Αλλά θέλουμε να πιστεύεις στον εαυτό σου, επειδή αν δεν το κάνεις, είναι δύσκολο να νιώσουμε υπερηφάνεια για σένα. Αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο. Οι γυναίκες που πιστεύουν και αγαπούν τον εαυτό τους είναι πιο ελκυστικές στους συναισθηματικά υγιείς άνδρες.

Μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά

Η ζωή μπορεί να έχει προκλήσεις. Το άγχος είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής. Και όταν μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα σε αυτό το άγχος και ακόμη και να μπορέσετε να δείτε με λίγο χιούμορ τις προκλήσεις της ζωής, αυτό είναι αρκετά ελκυστικό.

Να είστε αξιόπιστος

Πείτε αυτό που εννοείτε και κάντε αυτό που είπατε. Μην δίνετε άκυρες υποσχέσεις. Μην λέτε ότι θα μας τηλεφωνήσετε και δεν το κάνετε, ακόμη κι αν θέλετε να μην μας πληγώσετε.

Δεν έχουμε ανάγκη από τα κενά και ανούσια λόγια σας. Θέλουμε να ξέρουμε ότι τα λόγια σας είναι αληθινά. Η εμπιστοσύνη και το να κρατάς τον λόγο σου είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι μιας υγιούς σχέσης.

Δέκα τρόποι να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη

Tα μικρά πράγματα έχουν σημασία

Παρατηρούμε σχεδόν το κάθε τι που κάνετε. Το να μας ανοίξετε την πόρτα, το να είστε ευγενικοί προς μια σερβιτόρα, ένα γλυκό μήνυμα καλημέρας, όλα τα βλέπουμε.

Συνεχίστε να κάνετε αυτές τις μικρές πράξεις ευγένειας, και αν ποτέ μαλώσουμε, τα θετικά θα μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε τα αρνητικά.

Πειράξτε μας…λίγο

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι είναι ελκυστικό και γλυκό όταν μας κάνετε μια πλάκα, αλλά αν το παρακάνετε, θα μας εκνευρίσει.

Και αν το πάτε πολύ μακρυά με το πείραγμα και σας το πούμε, το καλύτερο πράγμα θα ήταν να πείτε συγνώμη. Μια ειλικρινής συγνώμη είναι ένα από τα πιο σeξι πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άντρας για μια γυναίκα.

Φροντίστε την εμφάνιση σας

Οι περισσότερες γυναίκες βάζουν πολύ προσπάθεια στην εμφάνιση τους. Κάνουμε ακριβά χτενίσματα, βάζουμε μακιγιάζ, και αγοράζουμε όμορφα ρούχα και εσώρουχα για να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας και να δείχνουμε όμορφες για τον καλό μας. Λατρεύουμε όταν κι εσείς βάζετε προσπάθεια για να έχετε μια καλή εμφάνιση.

Όταν βάζεις την ενέργεια σου για να ντυθείς με το δικό σου προσωπικό στυλ, ασχολείσαι ελαφρώς με τον καλλωπισμό σου (after shave, άρωμα.. κλπ) αυτό το εκτιμούμε πολύ. Και αν δεν έχετε ιδέα από μόδα, γιατί δεν μας αφήνετε να έρθουμε μαζί σας για ψώνια; Θα είναι ένα διασκεδαστικό ραντεβού, και αυτά τα καινούργια ρούχα μπορεί να «ανάψουν τα αίματα».

Δέκα εγγυημένοι τρόποι να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη

Ρομαντισμός

Δεν είναι και τόσο κόσμιο να ρωτήσεις για το σeξ στο πρώτο ραντεβού ή να μιλήσεις για το «μόριo» σου και για το πόσο θα ικανοποιηθώ μόλις το ανακαλύψω. Εκτιμούμε και τον ελαφρύ ρομαντισμό.

Και όταν λέμε ρομαντισμό, δεν εννοούμε ακριβό δείπνο σε κότερο. Μιλάμε για το να ανακαλύψεις το μυαλό και την ψυχή της γυναίκας και μετά το σώμα της.

Θα είμαστε πιο έτοιμες να εμπιστευτούμε τις προθέσεις σας αν νιώσουμε ότι θέλετε να δείτε τον εσωτερικό μας κόσμο και μας ακούσετε. Αν αισθανθούμε ότι μας εκτιμάτε και μας αγαπάτε, θα σας κάνουμε να εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που θα δείτε κάτω από τα σκεπάσματα.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας

Μερικές φορές, κάνουμε πράγματα που πληγώνουν τον άλλον μέσα σε μία σχέση. Είναι αναπόφευκτο. Όταν πληγώνονται τα συναισθήματα, και οι δύο πρέπει να παίρνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους.

Γι’αυτό πρέπει να παραδεχτείτε και να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Μην λέτε, «είσαι πολύ ευαίσθητη», «εσύ έχεις πάντα δίκιο» ή «είσαι τόσο επικριτική». Αν έχετε κάνει ένα λάθος, να είστε ανοιχτοί για να το συζητήσετε.

Θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα θέματα που προέκυψαν και ας πάρουμε την ευθύνη για τα συναισθήματα που νιώθουμε – για τα θετικά, για τα αρνητικά και όλα τα ενδιάμεσα.

Απλώς άκου, μην διορθώνεις

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να μιλάνε πολύ. Μιλάμε για τα συναισθήματα μας, για τους φίλους μας, για την μέρα μας. Τις περισσότερες φορές αυτά τα συζητάμε με τις φίλες μας.

Αλλά μερικές φορές θέλουμε να τα μοιραστούμε όλα μαζί σας. Δεν χρειαζόμαστε πάντα μια λύση. Μερικές φορές θέλουμε απλώς να μας ακούσετε. Γι’αυτό μην γυρνάτε τα μάτια σας δείχνοντας ενοχλημένοι. Και μην μας δίνετε την συμβουλή σας αν δεν σας την ζητήσουμε.

Ξέρουμε ότι θέλετε να βοηθήσετε, αλλά είναι και στιγμές, που το να είστε απλοί ακροατές είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Σε αντάλλαγμα, θα σας ακούσουμε με τον ίδιο σεβασμό.

Θέλουμε την φροντίδα μας

Το κακό αγόρι μπορεί να είναι ελκυστικό σε μερικές γυναίκες, αλλά στο τέλος πάντα θα επιλέγουν τον καλό άντρα. Θέλουμε να μας φροντίζουν και να μας αγαπάνε. Αν πλύνετε τα πιάτα, μην το κάνετε μόνο για να κοιμηθείτε μαζί μας.

Κάντε το γιατί θέλετε να μας ευχαριστήσετε και να μας υποστηρίξετε. Ξέρουμε την διαφορά, και σημαίνει τα πάντα για μας να έχουμε μια τέτοια στήριξη. Εννοείτε ότι θα κάνουμε το ίδιο και για σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share