Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια - Αυτό που είδε ο γιατρός στο πρώτο υπερηχογράφημα την έκανε να "παγώσει"

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

19 Σεπτεμβρίου 2020 20:29
Κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια - Αυτό που είδε ο γιατρός στο πρώτο υπερηχογράφημα την έκανε να

Αυτή η 35χρονη γυναίκα προσπαθούσε να μείνει έγκυος επί 8 χρόνια, και φαίνεται να είχε απελπιστεί. Δεν τα παράτησε... αλλά αυτό που της συνέβη δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου γίνεται viral, δείτε τι συνέβη 2 ώρες πριν γεννήσει αυτή η μπαλαρίνα.

Η Άσλει και ο Τάισον Γκάρντεν προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για 8 μεγάλα και κουραστικά χρόνια. Το ζευγάρι από την Utah παραδέχεται πως το ταξίδι τους δεν ήταν εύκολο, αλλά η Άσλει αποφάσισε να το μοιραστεί για να δώσει ελπίδα σε άλλους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Η Άσλει και το Τάισον είχαν τα χρήματα για να δοκιμάσουν μία τελευταία θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης. Οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν γεμάτες άγχος, υπερήχους, εξετάσεις αίματος και πολλές βελόνες. Εκείνη την εποχή ο γιατρός κάλεσε την Άσλει και της είπε πως η ενδομητρίωση απειλούσε τα ωάριά της, αφήνοντας μόνο 2 έμβρυα.

Μετά από 10 μέρες υπομονής, ο Τάισον κανόνισε μία φωτογράφιση. Ήθελε να καταγράψει την αντίδραση της Άσλει στα νέα που είχε ο γιατρός: ήταν έγκυος. Βέβαια ο υπέρηχος έδειξε κάτι εξωπραγματικό.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη…Όταν το ζευγάρι πήγε για τον πρώτο υπέρηχο, περίμεναν να δουν έναν χτύπο. Αλλά αντί γι’αυτό είδαν πως τα δύο έμβρυα είχαν χωριστεί. Η Άσλει δεν ήταν απλά έγκυος με ένα μωρό… ή δύο… ή τρία… αλλά τέσσερα μωρά – και ήταν πανομοιότυπα κορίτσια! Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο ήταν 1 στα 70 εκατομμύρια!

Γιατρός πιέζει την κοιλιά της εγκύου και της κάνει μαλάξεις για 2 λεπτά - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει (Video)

Ένας γιατρός πιέζει την κοιλιά της εγκύου και της κάνει μαλάξεις για 2 λεπτά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει! Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση μία 28χρονη έγκυος έχει φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει. Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε.

Οι τελευταίες εβδομάδες πριν τη γέννα είναι σίγουρα μια συναρπαστική περίοδος για τους υποψήφιους γονείς. Αλλά μπορεί να συμβούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που προκαλούν στρες ή και ακόμα πανικό. Υπάρχει όμως ένας γιατρός που όταν διαπιστώσει πως το μωρό έχει γυρίσει λάθος στη μήτρα, χρησιμοποιεί μια τεχνική που μπορεί να σώσει τη μαμά από μια ανεπιθύμητη επέμβαση!

Αυτή η περίεργη διαδικασία ονομάζεται εξωτερική κεφαλική έκδοση, όπου ο γιατρός με τα χέρια του στη κοιλιά, στρίβει το μωρό από την ισχιακή θέση στη σωστή, ώστε το μωρό να γεννηθεί με το κεφάλι πρώτα. Ενώ η μητέρα φαίνεται να είναι λίγο άβολα, σύντομα ανακουφίζεται που δε θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια άσκοπη καισαρική επέμβαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share