Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η ξεκαρδιστική φάρσα με τις πετσέτες που μας έκανε να κλάψουμε απ' τα γέλια!

Τόσο απλή και τόσο ξεκαρδιστική!

10 Ιανουαρίου 2020 19:18
Η ξεκαρδιστική φάρσα με τις πετσέτες που μας έκανε να κλάψουμε απ' τα γέλια!

Κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει διάφορες φάρσες από διάφορα μέρη του κόσμου, άλλες αθώες και άλλες μακάβριες όπως αυτή που έκανε μια ολόκληρη οικογένεια να ουρλιάζει!

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια αθώα αλλά παράλληλα ξεκαρδιστική φάρσα!

Τα δεδομένα απλά: Μπήκε μέσα σε σούπερ μάρκετ, πέταγε μια πετσέτα στο κεφάλι ανυποψίαστων ανθρώπων και μόλις αυτοί την έβγαζαν από το κεφάλι τους, συνειδητοποιούσαν ότι και ο φαρσέρ είχε… μια πετσέτα στο κεφάλι του.

Και τότε από που ήρθαν αυτές οι πετσέτες;

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του - Όταν είδε το βίντεο έπαθε σοκ! (video)

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του. Τα είδε… όλα με αυτό που έκανε!

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του. Δείτε και αυτό το περιστατικό με κάμερα, έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά

Γιατί μπορεί ο Ryan, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα!

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της μητέρας της. Οταν την άνοιξε να δει τι κατέγραψε μούδιασε ολόκληρη!

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της μητέρας της. Όταν την άνοιξε να δει τι κατέγραψε μούδιασε ολόκληρη! Άλλη μια ιστορία με κάμερα είναι αυτής της κοπέλας, θα σας σοκάρει!

Είχε υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον τομέα της φροντίδας της 94ης μητέρας της και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ και η κόρη της δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει αυτό που κατέγραψε η κάμερα.

Βρήκαν μια κάμερα GoPro, μέσα σε ένα ποτάμι - Όταν είδαν τι είχε καταγράψει; Έμειναν άφωνοι!

Ο Chris και ο αδερφός του έκαναν κατάδυση στο ποτάμι όταν βρήκαν την χαμένη κάμερα του Kyle, άθικτη και στεγνή μέσα στην θήκη. Οι δύο αδερφοί ήταν κατενθουσιασμένοι με την ανακάλυψη. Κατέβασαν το βίντεο της κάμερας και αυτό που είδαν ήταν εντελώς αναπάντεχο. Δείτε άλλη μια απίστευτη ιστορία με κάμερα που κατέγραψε μια μάντρα σκύλων

Αντί για άκυρα βίντεο, είδαν οικογενειακές στιγμές και περιπέτειες. Ο Chris Flores είχε κοντέψει να χάσει την κόρη του λόγω καρδιάς τον περασμένο χρόνο, κι έτσι ήξερε πόσο σημαντικό ήταν να θυμάται κανείς τις οικογενειακές του στιγμές. «Δεν μας εγγυάται κανείς το αύριο», είπε ο Chris.

Οι αδερφοί προσπάθησαν να βρουν τον Kyle και όταν τον εντόπισαν, εκείνος τους ζήτησε να του στείλουν μόνο την κάρτα μνήμης και άφησε τον Chris να κρατήσει την κάμερα. Ο Kyle δεν έχει πλέον πρόβλημα που έχασε την κάμερα. «Είμαι χαρούμενος που συνέβη τώρα, είναι απίθανη ιστορία», είπε.

Δείτε την ιστορία στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share