Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ένας άντρας αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει από τις επισκέψεις της πεθεράς του!

Πήρε δραστικά μέτρα!

21 Νοεμβρίου 2019 21:25
Ένας άντρας αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει από τις επισκέψεις της πεθεράς του!

Ένας άνδρας φαίνεται να αγανάκτησε με τις συνεχείς επισκέψεις της πεθεράς του και τότε αποφάσισε να βάλει ένα τέλος. Αυτό που σκέφτηκε αξίζει πολλά μπράβο, αφού κανένας δεν θα σκεφτόταν να αγοράσει μια αράχνη για αυτόν τον σκοπό!

Δείτε και αυτό: Γύρισε σπίτι και βρήκε την πεθερά του να κλαίει με λυγμούς στην κουζίνα! Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, του κόπηκε το αίμα!

Πήρε την ταραντούλα, όταν εξακρίβωσε πως η μητέρα της γυναίκας του, φοβόταν τις αράχνες! Τις λεπτομέρειες τις πόσταρε σε μήνυμά του στο Reddit, γράφοντας:

«Η σύζυγός μου είναι Κινέζα και οι γονείς της είναι παραδοσιακοί. Η διακριτικότητα δεν σημαίνει για αυτούς και η γυναίκα μου αρνείται να τους βάλει όρια.

Θα έρθουν κάθε μέρα, χωρίς να έχουν ενημερώσει, προκειμένου να δουν την γυναίκα μου και να παίξουν με τα παιδιά. Έτσι, όχι μόνο δεν γλιτώνω από την γκρίνια της πεθεράς μου, αλλά δεν έχω καθόλου προσωπικές στιγμές»

«Τέλος πάντων, η πεθερά μου αποδείχθηκε οτι είναι αραχνοφοβική. Πριν μερικούς μήνες τρελάθηκε όταν είδε μία αράχνη απλά να είναι στην γωνία χωρίς να κάνει κάτι», έγραψε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας πότε του ήρθε η ιδέα.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε: «Ρώτησα την γυναίκα μου αν είναι ΟΚ, αλλά δεν της είπα το κίνητρό μου. Ο πεθερός μου έρχεται, αλλά η πεθερά μου δεν αντέχει να είναι στο ίδιο δωμάτιο».

Άντρας πυροβόλησε την πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα και η πεθερά επέζησε!

Μια πεθερά από την Βοσνία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, μόλις έγινε στόχος επίθεσης με βαρέα όπλα από τον γαμπρό της.

Δείτε επίσης: Γύρισε σπίτι και βρήκε την πεθερά του να κλαίει με λυγμούς στην κουζίνα! Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, του κόπηκε το αίμα!

Ο 76χρονος αρχικά επιστράτευσε για την επίθεση αντιαρματική ρουκέτα και στη συνέχεια θέλησε να δώσει τη χαριστική βολή με καλάσνικοφ στην 95χρονη πεθερά του.

Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Ο γαμπρός πήρε τα… όπλα έπειτα από άγριο καυγά με την πεθερά του, που θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του. Συνεπώς, αρχικά εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της πεθεράς και από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο επέζησε, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.


Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως με βάση το κατηγορητήριο, ο γαμπρός επιχείρησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά τελικά αστόχησε…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share