Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κι όμως οι ελέφαντες βάζουν αντηλιακό! Δείτε πως!

26 Ιανουαρίου 2018 15:58
Κι όμως οι ελέφαντες βάζουν αντηλιακό! Δείτε πως!

Αν στην αρχή πέρασες τους ελέφαντες της φωτογραφίας για αγάλματα, τότε σε ενημερώνουμε πως είναι αληθινοί και καλυμμένοι με αντηλιακό.

Κι όμως τα τεράστια θηλαστικά περνούν πολλές ώρες στον ήλιο, με αποτέλεσμα να πρέπει καπως να προστατέψουν το δέρμα του από το κάψιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Σοβαρό ατύχημα για την Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο! Τι συνέβη;

Βέβαια, οι ελέφαντες δεν φορούν προφανώς αντηλιακό από κάποιο φαρμακείο, όπως εμείς, αλλά εκμεταλλεύονται τα αγαθά της φύσης για να προστατευτούν.

Συγκεκριμένα, το λευκό χρώμα με το οποίο «λούζονται» οι ελέφαντες είναι λευκός άργιλος, τον οποίο βρίσκουν σε ξηρές λίμνες.

Τα μεγαλοπρεπή ζώα φωτογραφήθηκαν από τον Ανγια Ντένκερ στο Εθνικό Πάρκο Ετόσα στην Ναμίμπια και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, καθώς μοιάζουν είτε για αγάλματα είτε για ελέφαντες- αλμπίνο.

«Οι ελέφαντες βουτάνε μέσα στην λίμνη με τον άργιλο, με αποτέλεσμα εκείνος να στεγνώνει πάνω τους από τον ήλιο, δίνοντας τους έτσι αυτό το λευκό χρώμα. », ανέφερε ο Ανγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:O Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για την ζωή του: «Στο σπίτι τo μεσημέρι τρώγαμε παστίτσιο και το βράδυ γιακισόμπα»

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share