Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Κι όμως, δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ: «Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της Αλίκης. Την παράτησε στους 3 μήνες και γύρισε στα παιδιά του»

«Ήταν έγκυος και είχε αποβάλλει στα γυρίσματα»

26 Μαρτίου 2024 10:22
Κι όμως, δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ: «Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της Αλίκης. Την παράτησε στους 3 μήνες και γύρισε στα παιδιά του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις για τη ζωή της μεγαλύτερης ίσως σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Αλίκη και Μελίνα έφυγαν σαν αέρας. Με το που έφυγε η Αλίκη χάθηκε και η ελπίδα ότι όλοι μπορούμε να είμαστε νέοι, υγιείς.

Δείτε επίσης: Μαντώ Μαυρογένους: Το σπάνιο εξώφυλλο της Τζένης Καρέζη ως η θρυλική ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης

Μην τα πιστεύετε αυτά που λέγονται για όσα έκανε για να μείνει νέα. Είχε κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο, αλλά δεν παθαίνεις κάτι από αυτό. Αυτά που λένε για αίμα, μην τα πιστεύετε. Δεν ισχύουν αυτά.

Πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της, έκανε εξαντλητικές δίαιτες. Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, μόνο ξενυχτούσε. Το βιολογικό της ρολόι ήταν άλλο. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί.

Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καρκίνο. Ήταν πολύ πιεσμένη, είχε πολλές ευθύνες.

Ο μεγαλύτερος έρωτάς της ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης. Ο γάμος αυτός έγινε τόσο κρυφά που δεν το έμαθε ούτε η μητέρα της. Πίστευε ότι θα έβρισκε ηρεμία κοντά του.

Στους τρεις μήνες που παντρεύτηκαν έφυγε, γύρισε πίσω στα παιδιά του. Είχε προβλήματα με τα παιδιά του, αισθανόταν ότι έπρεπε να γυρίσει. Ήταν σοκαριστική για την Αλίκη η απόφαση αυτή.

Ήταν έγκυος στη Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά αλλά και στην Αρχόντισσα και τον αλήτη ήταν έγκυος και είχε αποβάλλει στα γυρίσματα», αποκάλυψε στη Super Κατερίνα.

Κι όμως κυκλοφορεί ακόμη, το παίρνεις με 40 ευρώ: Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η Αλίκη μέχρι να πεθάνει

Ήρθε στο φως η πληροφορία! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε ένα συγκεκριμένο αγαπημένο άρωμα. Η γνωστή σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία μπορεί να έχει κοιμηθεί εδώ και 28 χρόνια, παραμένει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Το άρωμα που επέλεγε να φορά, απίστευτο αλλά κυκλοφορεί ακόμη!

Την αποκάλυψη έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε Είδον» και αποκάλυψε: «Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι»!

Και στη συνέχεια: «Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο“. Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου “τι ωραία που μυρίζετε”, εκείνη του απαντά: “Ναι, είναι το τάδε”. Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν “έφυγε”, πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της».

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό»!

Ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα που επέλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι του οίκου Dior, το Miss Dior. Περιέχει πολλά μυρωδάτα συστατικά όπως περγαμόντο, τριαντάφυλλο και βανίλια.

Η τιμή του κυμένεται:

  • τα 20ml στα 38 ευρώ
  • τα 30ml στα 88,97 ευρώ
  • τα 50ml στα 128,04 ευρώ
  • τα 100ml στα 173,61 ευρώ
  • τα 150ml στα 220,26 ευρώ
 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share