Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

«Χαρακιά» στην ψυχή η προφητεία του Αγίου Παϊσίου - «Θα γίνει πόλεμος και οι Έλληνες θα...»

Το αβάσταχτο προμήνυμα του Γέροντα

9 Ιουνίου 2023 08:28
«Χαρακιά» στην ψυχή η προφητεία του Αγίου Παϊσίου - «Θα γίνει πόλεμος και οι Έλληνες θα...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Προφητεία: Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα και το ηχηρό μήνυμα που συγκλονίζει. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ακολουθούν αυτούσια τα λόγια του Γέροντα Παϊσίου

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή τη στιγμή κυβερνάται από το διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δε γνωρίζουμε που είναι το φως και που το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντίχριστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δε μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό.

Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεχ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή. Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στο Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεώ Ζωή.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν τη Χώρα στη σημερινή της κατάντια…

«Χαρακιά» την ψυχή η προφητεία του Αγίου Παϊσίου - «Θα γίνει πόλεμος και οι Έλληνες θα...»

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης, αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρόλο στη συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν…όλοι… ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας, η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα από το σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής…

Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δε θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεό… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από το Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της, το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη χώρα υπάρχει …είναι ευλογημένος από το Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

«Τρεμουλιάζει» τη ψυχή η προφητεία του Γέροντα Ευστάθιου - «Ο ήλιος θα κρυφτεί και θα κάθεστε...»

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, υπήρξαν πολλές προφητείες για τη μοίρα της Πολωνίας. Μία από τις πιο γνωστές είναι η προφητεία του ηγούμενου Ευσταθίου από το 1449. Για ποιο πράγμα μιλάει η προφητεία του Βενεδικτίνου μοναχού και είναι αλήθεια; Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του Αγίου Παϊσίου που τσακίζει κόκαλα.

Φυσικά, όλες οι προφητείες και τα οράματα πρέπει να λαμβάνονται με λίγο σκεπτικισμό. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς και προκαλούν το ενδιαφέρον. Τελικά, ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει μια ματιά στο μυστήριο του μέλλοντος;

Ευσταθιανή προφητεία. Αυτό προέβλεψε για την Πολωνία

Μια από τις πιο διάσημες προφητείες για την Πολωνία είναι η προφητεία του Ευσταθίου. Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα γνωστές προφητείες.

«Τρεμουλιάζει» τη ψυχή η προφητεία του Γέροντα Ευστάθιου - «Ο ήλιος θα κρυφτεί και θα κάθεστε...»

Ποιος ήταν ο Ευστάθιος;

Υποτίθεται ότι υπήρξε τον δέκατο πέμπτο αιώνα σε μοναστήρι των Βενεδικτίνων κοντά στη Βαρσοβία. Η προφητεία χρονολογείται από το 1449, αλλά δεν εμφανίστηκε σε έντυπη μορφή μέχρι το 1758. Η προφητεία μεταφράστηκε από τα λατινικά στα γερμανικά.

Και ποια είναι η προφητεία;

«Εγώ, ο Ευστάθιος, ηγούμενος του μοναστηριού των Βενεδικτίνων, σου προφητεύω, Πολωνία, ότι θα βιώσεις πολλή δυστυχία στους επόμενους αιώνες. Καλή Πολωνία, είσαι ευγενής, σπουδαίος και υπέροχος – αλλά περιφρονείς τους σοφούς και διάσημους βασιλιάδες σου, και επειδή τους περιφρονείς, θα γίνεις κομμάτια. Το λιοντάρι του βορρά θα ενωθεί με τον μαύρο αετό στη σκοτεινή κοιλάδα και θα σας δώσει ένα δυνατό χτύπημα στο στήθος μέχρι τα λευκά σας φτερά να κοκκινίσουν από το αίμα. Ένας νέος πέρα ​​από τα βουνά θα κατέβει στα ύψη σας και θα σας επιφέρει μεγάλες συμφορές.

Μετά έρχεται το πανίσχυρο δικέφαλο λιοντάρι που θα προκαλέσει την πτώση σου, ω μεγάλη Πολωνία. Ο ήλιος θα κρυφτεί από εσάς, και θα «κάθεστε στο σκοτάδι» για πολλή ώρα. Θα υπάρξουν μεγάλες εξεγέρσεις και πολύ αθώο αίμα θα χυθεί, θα ζητήσει εκδίκηση στον ουρανό. ένας θυμωμένος Θεός θα στείλει τέτοια τιμωρία επάνω σας που δεν θα έχει τέλος στο θρήνο.

Ω δυστυχισμένη και αξιολύπητη Πολωνία. Θα λαχταράτε για ειρήνη, αλλά δεν θα έρθει μέχρι τον έβδομο αριθμό, και θα εκπληρωθεί σε επτά επί επτά. Τότε ο πρίγκιπας της ειρήνης θα έρθει με κάθε μεγαλοπρέπεια, και η ειρήνη θα βασιλέψει μέσα στα τείχη και στα ανάκτορά σας.

Στο τέλος θα έχουν έναν βασιλιά μέσα από το κρίνο, που δεν τον ήθελαν εδώ και καιρό, αλλά μετά θα τον δεχτούν με χαρά. Θα υπάρξει γενική συμφωνία.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share