Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Λαμπρή» προφητεία Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Όταν στα ανοιχτά του νησιού μαζευτεί τεράστιος στόλος...»

Επιβεβαιώνονται τα λόγια του;

7 Ιουνίου 2023 10:34
«Λαμπρή» προφητεία Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Όταν στα ανοιχτά του νησιού μαζευτεί τεράστιος στόλος...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ακόμα μια σοκαριστική προφητεία σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr, μετά από εκείνη της Αμερικανίδας για το μέλλον της Ελλάδος!

Πάμε τώρα να δούμε την προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Μυτιλήνη! Τι είχε προβλέψει; Μία ακόμα προφητεία του Αγίου Παϊσίου φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται. Η προφητεία αφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Λέσβο με τα κύματα των προσσφύγων να κατακλύζουν το νησί.

“Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Να το πάρουμε στα σοβαρά. Να ζήσουμε πνευματικά. Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.

Καλό, όμως, θα είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά, και όχι από θλίψεις και αναγκαστικά. Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνιστούν. Τώρα δεν πάμε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα ή για να αγνωνιστούμε να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας. Ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία.

Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο… Πάντως, θα δούμε φοβερά πράγματα. Θα δοθούν πραγματικές μάχες. Οι άγιοι θα αγιαστούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρότεροι (Αποκάλυψη, ΚΒ’ 11). Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι, και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή τον Χίτλερ ή τον Μουσολίνι, αλλά τον διάβολο. Γι' αυτό θα έχουμε και ουράνιο μισθό…”

Άγιος Παϊσιος
Άγιος Παϊσιος

«Οι Τούρκοι θα τα χάσουν όλα επειδή...» - Η συνταρακτική τελευταία προφητεία του Αγίου Παΐσιου

Συνταρακτική είναι η τελευταία προφητεία, που ακούστηκε από τον Άγιο Παΐσιο, ο οποίος μίλησε για την Τουρκία και το λόγο, που θα τα χάσει όλα τον επόμενο καιρό.

«Θα γίνουν όλα όσα σου είπα... Οι Τούρκοι δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη για τα εγκλήματά τους...», είχε πει, ενώ μια σοκαριστική προφητεία επιβεβαιώνεται για την Αγία Σοφία. Η συγκλονιστική μαρτυρία του κ. Χ. Παπαδόπουλου αληθινά συνταράσσει όλους μας: «Μακάρι ο Θεός να ακούσει τους Αγίους του, να μην επιτρέψει τον πόλεμο αυτό.

Μακάρι όλοι οι Έλληνες να μεταννοούμε καθημερινά, γιατί ο Θεός είναι δίκαιος για όλους, και οι Τούρκοι παιδιά Του είναι. Θυμηθείτε τον μεγάλο σεισμό του 1999 στην Τουρκία, τότε κάποιοι από εμάς λέγαμε καλά να πάθουν τέτοιοι που είναι, θυμάστε όμως ότι μετά από ένα μήνα είχαμε και μεις τα ίδια. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Αθηνών το θυμούνται και τρέμουν.

Ο Θεός δεν θέλει να χαιρόμαστε με τον πόνου του άλλου. Γιατί τότε τί Χριστιανοί είμαστε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share