Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Κάτια Νικολαΐδου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 58χρονη ηθοποιός (photos)

Παραμένει γοητευτική παρά το πέρασμα του χρόνου

4 Ιουνίου 2023 20:35
Θυμάστε την Κάτια Νικολαΐδου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 58χρονη ηθοποιός (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Νικολαΐδου είναι μια ηθοποιός, που λατρεύτηκε στις δεκαετίες του 1990 και του 2000, όχι μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο, μα και με την «εκρηκτική» της παρουσία, με την ίδια να εντυπωσιάζει πάντοτε με το πώς έχει καταφέρει να διατηρείται. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η 58χρονη;

Διαθέτει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά κορμιά και κάλλιστα θα μπορούσε να διαπρέψει ως μοντέλο καθώς έχει και τον αέρα αλλά και φωτογένεια. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου.

Η ζωή, η πορεία της και η εντυπωσιακή σημερινή εμφάνιση

Η Κάτια Νικολαΐδου, που μεταξύ άλλων είχε βιώσει σύμφωνα με καταγγελία της περιστατικό ξυλοδαρμού από συνάδελφό της, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο «Νυχτερινός επισκέπτης» της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών. Το 1993 ακολούθησε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Στον αστερισμό της γραβάτας, με τον Βλάσση Μπονάτσο. Το 1995 έπαιξε στο επεισόδιο «Σαλώμη» της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος, συμμετείχε σε δύο ιστορίες της σειράς Μαγική Νύχτα ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στην αισθηματική σειρά Πειρασμός.

Τη σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε τη Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Παλίρροια στο Mega Channel. Το 1999 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, τη Σόφη Ζαννίνου, τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και την Τάνια Καψάλη στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Περάκη Θηλυκή εταιρεία. Τη σεζόν 1999-2000 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα ενώ έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά Αριστοτέλης ο άριστος.

Από το 2000 μέχρι το 2002 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Alpha TV Θα σε δω στο πλοίο. Το 2003 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην κωμωδία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι υποδυόμενη μία δημοσιογράφο του περιοδικού cosmopolitan. Τη σεζόν 2003-2004 υποδύθηκε τη Νάνσυ στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς του ANT1 Τα Φιλαράκια. Από το 2004 μέχρι το 2006 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha TV Αυτό μας έλειπε!

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε συνολικά 15 ιστορίες της αστυνομικής σειράς 10η εντολή. Από το 2007 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Μια στιγμή δυο ζωές υποδυόμενη την Άννα Ιωάννου. Τη σεζόν 2008-2009, πέρα από την παρουσία της στο δεύτερο κύκλο της σειράς Μια στιγμή δυο ζωές, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του SIGMA Σε φόντο κόκκινο μαζί με τον Γιάννη Βόγλη. Παρέμεινε στο καστ της σειράς μέχρι και την ολοκλήρωσή της το καλοκαίρι του 2012 έχοντας την μακροβιότερη παρουσία από οποιοδήποτε άλλο ηθοποιό σε αυτή. Τη σεζόν 2012-2013 είχε ένα ρόλο κλειδί στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Κλεμμένα Όνειρα.Το 2013 υποδύθηκε τη Γεωργία στη κινηματογραφική μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Αρβανίτη Μια νύχτα στην Αθήνα.

Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε δει τον καρκίνο να της «χτυπά» την πόρτα, καταφέροντας μόνο να περάσει αυτή τη δοκιμασία. «Είναι βλακεία να μην λέμε τη λέξη ”καρκίνος”. Όπως και ότι όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι φοβερό, δεν θα συμβεί σ’ μένα αλλά στο διπλανό μου. Όταν συμβαίνει κι έρχεσαι κοντά στο θάνατο, είναι κάτι το μαγικό. Δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο η λέξη ”μαγικό” αλλά και το εξωπραγματικό. Συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό που συμβαίνει τώρα αύριο μπορεί να μην υπάρχει. Αν ζεις το κάθε δευτερόλεπτο του σήμερα, χτίζεις το καλύτερο αύριο. Δίνεις κουράγιο στον εαυτό σου να προχωρήσει. Μία μέρα ακόμα, ένα μήνα. Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλο δώρο είναι η ζωή για τον άνθρωπο. Πριν δεν το συνειδητοποιούσα. Θεωρούσα δεδομένο να ξυπνήσω ένα πρωί ακόμα. Γεύομαι την κάθε στιγμή καλή ή κακή. Αν είναι κακή λέω: ”Δεν πειράζει, θα περάσει” Αυτό είναι το μεγάλο μου κέρδος από όλη αυτή την ιστορία που λέγεται ”καρκίνος”».

Αυτό δήλωσε η Κάτια Νικολαΐδου προσθέτοντας, όσον αφορά το πως αντιμετώπισε την ασθένειά της «Με ψυχραιμία. Θα ήθελα άνθρωποι που περνούν μία τόσο δύσκολη στιγμή στη ζωή τους να βρουν το κουράγιο να πιστέψουν ότι υπάρχει ελπίδα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κάτια Νικολαΐδου μίλησε και για την σχέση της με τον θάνατο. «Δεν τον φοβήθηκα τότε, τώρα θα τον φοβηθώ; Πίστεψε φοβάμαι τον θάνατο για τους ανθρώπους που αγαπώ, για τον εαυτό μου καθόλου. Και αύριο να έρθει είμαι τόσο χορτάτη και τυχερή. Έχω μία ανιψιά εφτάμισι χρονών που έχει αλλάξει τη ζωή μου από τη στιγμή που ήρθε. Είναι ο άγγελός μου. Μου έχει δώσει τόση χαρά, δύναμη και περηφάνια καλά και στην προσωπική μου ζωή. Τώρα όσο μπορώ κάνω διακοπές. Κάτι που δεν έκανα πριν λόγω δουλειάς. Παραμελούσα πάρα πολύ τον εαυτό μου. Τώρα κολυμπάω χειμώνα-καλοκαίρι», είχε πει το 2103.

Κάτια Νικολαΐδου σήμερα
Κάτια Νικολαΐδου

Αν και τα τελευταία χρόνια κρατά κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από τα μέσα ενημέρωσης, η Κάτια Νικολαΐδου μας εξέπληξε το 2019 ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή τη φωτογραφία η ηθοποιός φορά ένα νυφικό και γράφει: «Yes I do», χωρίς να αποκαλύπτει παραπάνω στοιχεία, με την Κάτια να είναι μέχρι και σήμερα απλά πανέμορφη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share