Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Βρε δεν γ@μ@#σ@# και εσύ πρωί, πρωί;» - Το βίντεο με τα "γαλλικά" του που είχε γίνει viral

Πριν 15 χρόνια!

31 Μαΐου 2023 18:13
Θεόδωρος Πάγκαλος: «Βρε δεν γ@μ@#σ@# και εσύ πρωί, πρωί;» - Το βίντεο με τα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ήταν 2008 όταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος «πρωταγωνίστησε» σε ένα βίντεο το οποίο έμελλε να γίνει viral… μέχρι σήμερα. Ήταν την εποχή που ο Κώστας Σημίτης είχε αποστείλει επιστολή στον Γιώργο Παπανδρέου, σχετικά με την κύρωση της νέας συνθήκης της ΕΕ.

Προσερχόμενος στη Βουλή, τότε, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είδε δημοσιογράφους να τον περιμένουν. Παρότι ήταν χαμογελαστός, φαινόταν ότι δεν είχε διάθεση για δηλώσεις. Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν τον ανησυχεί η επιστολή Σημίτη και τότε πήρε την… επική απάντηση.

«Βρε δεν γ@μ@#σ@# και εσύ πρωί, πρωί;», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και εισήλθε στο κτήριο της Βουλής, με το βίντεο να κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα στο διαδίκτυο και συχνά να επανέρχεται στην επικαιρότητα! Παράλληλα, σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση.

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Του χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη! Το μυαλό, η ευφυΐα του, η μόρφωσή του...» - Με τρεμάμενη φωνή μιλά η επί 18 χρόνια πιο στενή του συνεργάτιδα για τον θάνατό του (Video)

Πέθανε, σε ηλικία 84 ετών, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως ανακοίνωσε η ίδια του η οικογένεια. Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό μέσα από το twitter.

Η πρώην διευθύντρια του γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου, Σταυρούλα Δήμου μίλησε στον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γιακουμή και στον Alpha για τον πολιτικό.

«Του χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη! Το μυαλό, η ευφυΐα του, η μόρφωσή του...» - Με τρεμάμενη φωνή μιλά η επί 18 χρόνια πιο στενή του συνεργάτιδα για τον θάνατο του Θεόδωρου Πάγκαλου

Πιο συγκεκριμένα, με τρεμάμενη φωνή, η κα Δήμου που δούλευε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο για 18 χρόνια, δήλωσε:

«Είχα αυτήν την τύχη να είμαι από πολύ νεαρή ηλικία μαζί του. Έζησα και έμαθα πολλά κοντά του και του χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Το μυαλό, η ευφυΐα του, η μόρφωσή του νομίζω ότι σε πολύ λίγους εναπομείναντες πολιτικούς υπάρχουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Έζησα και τον άνθρωπο και τον πολιτικό. Ως άνθρωπος ήταν πολύ σκληρός, αλλά παρ’ όλη τη σκληρότητα που έδειχνε, είχε πολύ μεγάλες ευαισθησίες. Είχε μάθει στη ζωή του και από την οικογένειά του να μην δείχνει την αδυναμία του. Έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον σεβόταν και τον αγαπούσε. Ήταν ο μέντοράς του. Ήταν πολύ γενναιόδωρος και προσπαθούσε να είναι δίκαιος. Έζησα μαζί του πράγματα που άλλος άνθρωπος ούτε σε δύο ζωές δε μπορούσε να τα ζήσει».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share