Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Κατερίνα Γιουλάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 84 της (photo)

«Κρατιέται» μια χαρά

6 Δεκεμβρίου 2022 09:56
Θυμάστε την Κατερίνα Γιουλάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 84 της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Γιουλάκη αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του ηθοποιού και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Εκτός από το «Ρετιρέ» οι νεότεροι τη θυμούνται στο ρόλο της Φιλιώς στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Σήμερα η Κατερίνα Γιουλάκη είναι πλέον 84 ετών και έχει αφήσει την υποκριτική. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος διάσημος είναι ανιψιός της.

Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως το πραγματικό της όνομα είναι Κατερίνα Γιουβαρλάκη!

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 84 της!

Κατερίνα Γιουλάκη σήμερα

Θυμάστε τον Κωστάκη από το "Ρετιρέ"; Θα πάθετε σοκ αν δείτε πώς είναι σήμερα!

Από τις πιο κλασσικές παρουσίες στην αγαπημένη σειρά του Mega "Ρετιρέ", ήταν ο "Κωστάκης". Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός; Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ολική μεταμόρφωση, δείτε πώς είναι σήμερα ο Βας Βας από την Αννίτα Πάνια.

Η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη αποτελεί σημείο αναφοράς για το Mega και ας έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη της προβολή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε ήταν και ο τηλεοπτικό Κωστάκης, ένας υπάλληλος της εταιρίας “Κόσμος” που ουκ ολίγες φορές πιάστηκε στα χέρια με τη Χαρούλα, έμεινε στη μνήμη μας για τα σακάκια του με τις βάτες, την φράντζα του και φυσικά τα μανίκια νυχτερίδα.

Κωστάκης ρετιρέ

Ο κατά κόσμον Γιάννης Νέζης μεγάλωσε και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος. Αυτό, μάλιστα, αποδεικνύεται από την παρακάτω φωτογραφία.

Γιάννης Νέζης

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share