Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Γιουλάκη: Δε φαντάζεστε ποιος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι ανιψιός της

Στο φως η άγνωστη συγγένειά τους

9 Δεκεμβρίου 2021 15:03
Κατερίνα Γιουλάκη: Δε φαντάζεστε ποιος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι ανιψιός της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Γιουλάκη μας έχει χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους μέσα από τις τηλεοπτικές της δουλειές, όπως το Ρετιρέ. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως στην οικογένεια της έχει και ένα άλλο πρόσωπο καλλιτεχνική φλέβα, που δεν είναι άλλος από τον ανιψιό της Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η Κατερίνα Γιουλάκη είναι αδελφή της μητέρας του γνωστού παρουσιαστή και η άμεση σχέση μαζί της είχε καθοριστικό ρόλο για τις επιλογές του.

«Ο ηθοποιός ήταν μέσα μου από μικρό παιδί είχε εξομολογηθεί. Φυσικά και με είχε επηρεάσει η θεία μου. Η Κατερίνα ήταν ένα πολύ μεγάλο icon στα παιδικά μου χρόνια. Και παρασκηνιακά.

Με έπαιρνε μαζί της τα μεσημέρια στο Κολωνάκι όπου μαζεύονταν οι ηθοποιοί –έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους. Στα μάτια μου όλο αυτό με έκανε να θέλω να γίνω μέλος αυτής της ομάδας, της παρέας που ήταν οι ηθοποιοί»

Κατερίνα γιουλάκη ανιψιός

Σε άλλη συνέντευξη είχε πει:

“Τα πρώτα χρόνια, πριν παντρευτεί η θεία μου, μέναμε στο ίδιο σπίτι και την έβλεπα να ντύνεται και να ετοιμάζεται για το θέατρο. Την ξυπνούσα το απόγευμα πριν την παράσταση και της έλεγα «νες κεκέ ή τούρκικο;». Αυτή ήταν η ατάκα μας. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος η Κατερίνα. Στην τηλεόραση ξεκίνησα το 1997 και ουσιαστικά δούλεψα 27 συναπτά, χωρίς καμία παύση. Έχω πάντα την διάθεση να δω την ευκαιρία, να την προσέξω, να την πάρω”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share