Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κοντοζυγώνει η ώρα του ξεσηκωμού...»: Προφητεία-κόλαφος του Αγίου Παϊσίου που δε γνώριζε κανείς

Σοκαριστικό!

30 Σεπτεμβρίου 2022 11:35
«Κοντοζυγώνει η ώρα του ξεσηκωμού...»: Προφητεία-κόλαφος του Αγίου Παϊσίου που δε γνώριζε κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε διαβάσει την προφητεία του Γέροντα Παϊσίου σχετικά με την απελευθέρωση της Βόρειο Ηπείρου αλλά και της Αλβανίας; Το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με την προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα για τη Βόρεια Ήπειρο ο Γέροντας Παϊσίος είχε πεί μεταξύ άλλων ότι «Μὴ φοβάστε. Εσάς θα σας ελευθερώσουν κάτι παλαβοί από μέσα και από έξω. Παλαβοί με την καλή έννοια, δηλαδή παλικάρια. Αυτοί δε θα καταλαβαίνουν από πολιτικές, και θα μπούν μέσα να βοηθήσουν. Οι πολιτικοί θα το χαρούν κι αυτοί κατά βάθος, αλλά αυτοί δεσμεύονται και δεν μπορούν να ενεργήσουν.

Οι άλλοι θα το δεχτούν. Ἔ! αφού έγινε τώρα, έγινε, θα πούν. Μη φοβάστε. Λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι. Πόνος είναι αυτός. Μια οικογένεια είμαστε και μας χώρισαν. Σαν να λένε, αυτὰ τα παιδιά να πάνε χώρια από τους υπόλοιπους. Πονάει αυτό!! Τόσες φορές την ελευθερώσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, τόσα αίματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δε θα παν χαμένα όλα αυτά».

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε…» ἔκδοση 26η, σελ. 76, του Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ

Προφητείες Αγίου Παϊσίου για την Αλβανία

«Κοντοζυγώνει η ώρα του ξεσηκωμού...»: Προφητεία-κόλαφος του Αγίου Παϊσίου που δε γνώριζε κανείς

«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή». «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

(Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή) απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης τόμος Β’ σελ 373 του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου.

Προφητεία για το στρατό που θα σας σοκάρει - "Θα γίνει κάποια..."

Συγκλονίζει μια προφητεία, η οποία αναφέρεται στο στρατό. Τι είχε αναφέρει ένας πατέρας από το Άγιο Όρος; Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τα λόγια του, όπως έκανε και με την προφητεία του Άγιου Παΐσιου.

Διαβάστε αυτούσια όσα είχαν ειπωθεί:

Στο Άγιο Όρος ο πατέρας Π. πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου ανέφερε σε επισκέπτες, τις προφητείες του Αγίου. Ο πατέρας Π. ανέφερε πως "Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου".

Όταν τον ρώτησαν αν αυτά είναι πουθενά γραμμένα, αυτός απάντησε "όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντας μου στον οποίο τα είπε". Έτσι άρχισε να λέει όλα αυτά που του είπε.

Του ανέφερε λοιπόν πως ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής:

  • Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή.
  • Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
  • Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
  • Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
    Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
    Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
    Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
  • Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.
 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share