Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Δείτε πως θα ήταν σήμερα η νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη

Θα πάθετε σοκ!

29 Σεπτεμβρίου 2022 14:03
Ανατριχιαστικό: Δείτε πως θα ήταν σήμερα η νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς θα ήταν σήμερα η Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει πως θα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη σήμερα σε περίπτωση που δεν είχε “φύγει” από τη ζωή.

Δείτε την εικόνα στο Athensmagazine.gr:

Ανατριχιαστικό: Δείτε πως θα ήταν σήμερα η νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Στο τέλος έμεινε με ένα...": Όλη η πικρή αλήθεια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε δώσει συνέντευξη στην Real όπου απάντησε και μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για τις αμοιβές των μεγάλων ηθοποιών, κάνοντας μια αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Διαβάστε όσα είχε πει ο Αντώνης Καφετζόπουλος:

Τον επόμενο χειμώνα… επιβιβάζεσαι στο “Όριον Εξπρές”, απ’ ότι έχω μάθει.

Ναι, μου έγινε πρόταση να παίξω στο "Έγκλημα στο Όριον Εξπρές" που θα σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους Κάτια Δανδουλάκη, Δάνη Κατρανίδη, Άκη Σακελλαρίου, Τάνια Τρύπη, την κυρία Τζένη Ρουσσέα και άλλους που κλείνονται τις μέρες αυτές.

Όντως, απίστευτος "μαραθώνιος"…

Πώς αλλιώς θα επιβιώσω, Βασίλη; Ζω από τη δουλειά μου και είμαι ευτυχής που τη λατρεύω και μου γίνονται τόσο δυνατές προτάσεις. Δεν έχω λεφτά στην άκρη για να πω "θα πάρω μια ανάσα".

Υπάρχει η εικόνα ότι οι πρωταγωνιστές που κάνατε τηλεόραση κρατήσατε λεφτά.

Αχ, αυτή η εικόνα. Πήρα κάποια καλά χρήματα, αλλά αυτά, όπως ξέρεις, όταν έχεις οικογένεια "φεύγουν", "πετάνε". Ποιος ηθοποιός έκανε περιουσία; Ακόμα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την αληθινά τεράστια καριέρα έμεινε στο τέλος με ένα σπίτι στη Στησιχόρου και ένα εξοχικό στον Θεολόγο -δείτε εδώ πώς είναι σήμερα-. Εξανεμίζονται τα λεφτά. Φεύγουν σε υποχρεώσεις χωρίς να το καταλάβεις.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share