Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλαξε εντελώς εμφάνιση και κάνει άλλη δουλειά - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ευλογητός από τη Λάμψη

Η ζωή του πήρε εντελώς άλλη κατεύθυνση...

13 Αυγούστου 2022 11:25
Άλλαξε εντελώς εμφάνιση και κάνει άλλη δουλειά - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ευλογητός από τη Λάμψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ευλογητός είναι ένας από τους κορυφαίους χαρακτήρες όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση, γράφοντας τεράστια ιστορία στη «Λάμψη», αν και η συνέχεια της ζωής του ηθοποιού, που τον ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο, του επεφύλασσε μια άλλη διαδρομή.

Ας θυμηθούμε λίγο το ποιος ήταν εκείνος ο σκοτεινός, αλλά εμβληματικός χαρακτήρας. Ο μυστήριος άνδρας με τη χαρακτηριστική ψιθυριστή ομιλία του και τις συχνές εκρήξεις ύφους, που δημιουργούσε εφιάλτες σε όσους δηλητηρίαζαν με ναρκωτικά τη νεολαία. Ένας χαρακτήρας που έμεινε άγνωστος μέχρι το επεισόδιο στο οποίο… δολοφονήθηκε, καθώς κανείς δεν είχε δει το πρόσωπό του λόγω της μάσκας που φορούσε.

Αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για τον Κώστα Τερζάκη, ο οποίος είχε ενεργή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, με συμμετοχή σε πολλές ταινίες. Στη «Λάμψη» ήταν αστυνομικός στο επάγγελμα και αρραβωνιαστικός της Τατιάνας Δράκου, κόρης του πανίσχυρου μεγιστάνα, Γιάγκου Δράκου, με την τελευταία μάλιστα σήμερα σχεδόν να μην αναγνωρίζεται.

Η εξαφάνιση και η δουλειά που δεν ήξερε κανείς

Και μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση, όμως ο «Ευλογητός» είναι μια καλτ φυσιογνωμία, που ακόμη και τώρα μνημονεύεται. Μάλιστα, συνεχίζει να προκαλεί πάθη (ίσως και φόβο) ακόμη και σήμερα, αλλά… σε άλλο γήπεδο. Για την ακρίβεια, σε πραγματικό γήπεδο, αυτό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, όντας ο άνθρωπος που εκφωνεί τις ενδεκάδες και τους σκόρερ στα γκολ της Ένωσης, όταν αυτή αγωνίζεται εντός έδρας -κυρίως στο ΟΑΚΑ.

Κώστας Τερζάκης πώς είναι σήμερα

Το προηγούμενο διάστημα ο ηθοποιός μπήκε στον «πάγο», όπως και η αθλητική δράση στη χώρα ελέω κορωνοϊού, ωστόσο με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και σταδιακά σε μια σχετική κανονικότητα, ανέλαβε και εκείνος ξανά έναν από τους αγαπημένους του ρόλους, καθώς μέσω αυτού βρίσκεται κοντά στην ομάδα που υποστηρίζει με πάθος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share