Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σάλος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Όταν εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο δεν υπέγραψε με αυτό το όνομα

Δεν πάει το μυαλό σας!

8 Αυγούστου 2022 21:00
Σάλος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Όταν εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο δεν υπέγραψε με αυτό το όνομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η εθνική μας σταρ, είχε εισηχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για να νοσηλευτεί προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της και η διαδικασία, όριζε να υπογράψει στο βιβλίο ασθενών κατά την είσοδό της.

Μπορεί να είχε και δεύτερο όνομα το οποίο δεν γνωρίζαμε, αλλά δεν υπέγραψε ούτε με αυτό. Αντί για Αλίκη Βουγιουκλάκη, υπέγραψε με το όνομα που είχε στη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία της καριέρας της, δηλαδή ως Λίζα Παπασταύρου, το όνομα που είχε η μαθήτρια του κολεγίου Αθηνών στο «Ξύλο βγήκε απ τον Παράδεισο» την οποία υποδύθηκε με παταγώδη επιτυχία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Λίζα παπασταύρου

Ο άγνωστος γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον...Γιατί έμεινε κρυφός;

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Έζησε έντονα τη ζωή της και απεχθανόταν τη μοναξιά.

Πέρα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που ο έρωτας τους έχει μείνει στην ιστορία μαζί και με τα κρυφά σκηνικά, υπήρχαν και άλλοι που την γοήτευσαν. Από νεαρή ηλικία, είχε πάντα έναν σύντροφο στο πλευρό της. Όταν ήταν μαθήτρια στη δραματική σχολή, ερωτεύτηκε τον δάσκαλό της, Αλέξη Σολωμό, με τον οποίο έκανε δεσμό. Αργότερα, η Αλίκη έκανε σχέση με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος την επηρέαζε πολύ στις καλλιτεχνικές της αποφάσεις.

Στην αρχή της κινηματογραφικής της καριέρας, στα τέλη της δεκαετίας του ’50 συνδέθηκε ερωτικά με τον σκηνοθέτη Ντίμη Δαδίρα. Στις αρχές του ’60, η σχέση της Αλίκης με το διάδοχο Κωνσταντίνο, συζητήθηκε πολύ, τόσο στους καλλιτεχνικούς κύκλους όσο και στον Τύπο

Ο μεγαλύτερος σταθμός στην ερωτική ζωή της Αλίκης, ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Μετά τον Παπαμιχαήλ, οι μεγαλύτεροι δεσμοί της ήταν με τον Βλάση Μπονάτσο και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Ο μυστικός γάμος Η Αλίκη ήταν η εθνική σταρ. Ο κόσμος την αγαπούσε και ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την προσωπική της ζωή. Οι περισσότερες σχέσεις της, γίνονταν γνωστές πριν καν τις μάθει η μάνα της. Όταν όμως ήθελε να κρύψει κάτι, μπορούσε να το καταφέρει. Αυτό το απέδειξε, με τον μυστικό της γάμο στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

 Αλίκη Βουγιουκλάκη με το Γιώργο Ηλιάδη

Η Αλίκη με τον τότε αγαπημένο της Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά δεν ήθελαν ο γάμος τους να μαθευτεί. Όσο και αν αυτό φαινόταν ακατόρθωτο, το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο 5-6 στενοί φίλοι του ζευγαριού

Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά. Η σχέση τους είχε τελειώσει, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της. Η ίδια η Αλίκη, σχεδόν μια δεκαετία μετά, παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε κρυφά με το Γιώργο Ηλιάδη, σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Σας την έσκασα», είπε τότε η Αλίκη, αναφερόμενη στον μυστικό της γάμο

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share