Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Μάγδα Παπαγιάννη: Θυμάστε ένα από τα πρώτα... κορίτσια του Γιώργου Παπαδάκη; Άλλαξε ζωή και εξαφανίστηκε από την τηλεόραση μετά τον καβγά με τον ΑΝΤ1

Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος που έλεγε για χρόνια «Καλημέρα Ελλάδα»

29 Ιουλίου 2022 10:25
Μάγδα Παπαγιάννη: Θυμάστε ένα από τα πρώτα... κορίτσια του Γιώργου Παπαδάκη; Άλλαξε ζωή και εξαφανίστηκε από την τηλεόραση μετά τον καβγά με τον ΑΝΤ1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Μάγδα Παπαγιάννη, συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη που για πολλά χρόνια μας έλεγε «Καλημέρα Ελλάδα»; Η δημοσιογράφος εδώ και αρκετό καιρό έχει αφήσει την τηλεόραση, αλλάζοντας ζωή και προσέχοντας περισσότερο την οικογένειά της.

Η νέα καθημερινότητα της δημοσιογράφου και οι καταγγελίες για τον χώρο της

Η δημοσιογράφος μίλησε πρόσφατα στην «Super Κατερίνα» για τον σύζυγο και την οικογένειά της. «Αυτός ο θησαυρός, ο άντρας μου και η κόρη μου, μου έμειναν από την τηλεόραση, ο Άρης και η Αγάπη. Το πέρασμα στον Ant1, αλλά έμεινε και όλος ο θησαυρός της τηλεόρασης γιατί αν θυμάσαι έκανα 25 με 26 συναπτά έτη τηλεόραση.

Δεν μου λείπει το πρωινό ξύπνημα. Ήταν και άλλα χρόνια… μου λείπει η τηλεόραση. Βλέπω τα πάντα και από συνήθεια και συνεχίζω όλο αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί πρέπει να ενημερώνομαι».

Η ίδια, πάντως, τη στιγμή που ο Παπαδάκης χάνει άλλη μια δημοσιογράφο του, μίλησε και για τα περιστατικά βίας στον επαγγελματικό της χώρο: «Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά, το ξέρουμε όλοι όσοι δουλεύουμε σε τέτοιους χώρους που δουλεύουν, σε χώρους που παίζουν με την ανθρώπινη ματαιοδοξία. Εκεί μικρός ή μεγαλύτερος φέρεσαι αυθόρμητα με τις αρχές που έχεις».

Το άδοξο φινάλε από τον ΑΝΤ1

Η ίδια σεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον ΑΝΤ1 και μιλώντας στο παρελθόν στο Alter, έδωσε απαντήσεις για όσα είχαν γίνει και για την ξαφνική απομάκρυνσή της από το «Καλημέρα Ελλάδα».

«Το χάος του ΑΝΤ1 τους τελευταίους μήνες με τις περικοπές που έγιναν, δεν μου έδιναν την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό. Από τις 17 Αυγούστου, έμαθα ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου και έτσι και έκλεισε ένας κύκλος πολυετούς μαθητείας δίπλα στον μετρ του είδους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί ότι θα έφευγε από την εκπομπή, ακόμα και αν την κρατούσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Το τηλεοπτικό διαζύγιό μου με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Αφήνοντας 11 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στο MEGA CHANNEL και ερχόμενη στον ΑΝΤ1, τα τελευταία χρόνια ασφυκτιούσα δημοσιογραφικά στην τριάδα του «Καλημέρα Ελλάδα». Άλλωστε, δεν μάλωσα, ούτε πρόκειται να μαλώσω με τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού μπορεί να... χωρίσαμε τηλεοπτικά, όμως είμαστε κουμπάροι, αφού μας έχει παντρέψει με τον σύζυγό μου, Άρη Σαλβάνο».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share