Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ναταλία από την "Νταντά": Δείτε πως είναι σήμερα

Παραμένει κούκλα!

2 Ιουνίου 2022 09:55
Θυμάστε την Ναταλία από την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν έβλεπε "Νταντά"... την τηλεοπτική σειρά του Mega, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν, 2003 – 2005; Έκτοτε βέβαια η σειρά προβλήθηκε αμέτρητες φορές μέσα από επαναλήψεις, με τον κόσμο να μην την βαριέται λεπτό.

Πρωταγωνιστές της σειράς ήταν η Μαρία Λεκάκη, που ενσάρκωνε με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της νταντάς και ο Κώστας Αποστολίδης, που υποδύονταν τον Άρη.

Βέβαια, την παράσταση έκλεβαν πολλές φορές και οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς, ο Φοίβος, η Εβίτα και η μεγάλη τους αδερφή, Ναταλία.

Φωτογραφίες του Φοίβου από την εποχή που ενηλικιώθηκε έχουμε δει πρόσφατα, τι απέγινε όμως η Ναταλία; Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα.

Η τηλεοπτική Ναταλία, κατά κόσμον, Ιφιγένεια Βογιατζάκη, σήμερα ζει μόνιμα στο Βερολίνο, όπου και ασχολείται μόνιμα με την υποκριτική και τον χορό.

Δείτε εδώ πρόσφατες φωτογραφίες της " Ναταλίας"

 Θυμάστε την Ναταλία από την 'Νταντά': Δείτε πως είναι σήμερα

 Θυμάστε την Ναταλία από την 'Νταντά': Δείτε πως είναι σήμερα

Θυμάστε την Θωμαΐς Ανδρούτσου; Πού εξαφανίστηκε η Πελαγία από το "Οικογένεια Βλάπτει" - Τι δουλειά κάνει σήμερα;

Θυμάστε την Θωμαΐς Ανδρούτσου, που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σε επιτυχημένες σειρές, όπως "Τύχη Βουνό", "Οικογένεια Βλάπτει" και άλλες.

Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από ότι φαίνεται έχει κάνει στροφή στην καριέρα της.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Συγκεκριμένα, εγκατέλειψε το θέατρο και την τηλεόραση και εργάζεται πλέον ως θεραπεύτρια και χαρακτηριστικά, ως υποστηρίκτρια, με τη μέθοδο του Breathwork.

«Όταν εμφανίστηκαν οι κρίσεις πανικού, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι για την υγεία και τον οργανισμό μου. Ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν σεβόμουν τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Τότε ήταν που αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συνειδητοποίησης και αυτογνωσίας, μέσα από το οποίο ανακάλυψε τον τρόπο για να νιώθει πιο ήρεμη, να μην ζει με τον φόβο και την ενοχή.

«Έχασα σιγά-σιγά κάποια κιλά. Μάκρυναν και τα µαλλιά µου… Παλιότερα είχα λίγο παραπάνω άγχος µε τα κιλά. Ήµουν γεµατούλα, το πάλευα, έκανα δίαιτες, µετά δεν τα κατάφερνα και µια µαγική στιγµή ανακάλυψα ότι όλο αυτό το άγχος δεν έχει να κάνει µε τα κιλά, έχει να κάνει µε εµένα. Με ανασφάλειες και αγωνίες, που σιγά σιγά προσπάθησα να βάλω σε τάξη. Μπήκε η γυµναστική στη ζωή µου, λίγη γιόγκα, λίγο κολυµβητήριο, το επίσηµό µου όχηµα είναι ένα ποδήλατο. Κινούµαι περισσότερο και κάνω πράγµατα που µε ευχαριστούν πάρα πολύ. Μετά άρχισα να ηρεµώ περισσότερο, να µε αγαπώ πιο πολύ, να µη µε τιµωρώ. Βρήκα περισσότερη γαλήνη µέσα µου» αποκάλυψε η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share