Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας...» - Συγκλονιστική αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου

Σοκ!

27 Μαΐου 2022 09:23
«Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας...» - Συγκλονιστική αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας...». Διαβάστε την συγκλονιστική αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου, έτσι όπως καταγράφεται στο Κυπριακό Γεροντικό. Επίσης, σοκ και δέος γεννά η επιβεβαίωση της προφητείας του Aγίου Παϊσίου με την ανατριχιαστική φράση που είχε πει: «Θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε...», όντας πιο επίκαιρη από ποτέ.

«Θα αφήσετε τα σπίτια σας όπως είναι και θά φύγετε. Θά πέφτετε ό ένας πάνω στον άλλο (θά είσαστε όλοι μαζί στριμωγμένοι) χωρίς να πειράζει όμως ό ένας τον άλλον. Μετά, ό κόσμος θά αμαρτήσει. Θά αργήσετε λίγο να έρθετε πίσω.

Όταν θά έρθετε πίσω, τότε θά είναι τα κλάματά σας. Τότε θά δώσει νόηση στον κόσμο ό Θεός, να καταλάβει τον δρόμο τον ορθό ποιος είναι.

Θα έρθει μια ώρα που θα τρέχετε σαν τις καμήλες, θα φοβάστε να κοιτάξετε πίσω σας. Εκεί που θα πάτε, θα νομίζετε πώς πήγατε στο πανηγύρι. Ούτε θα πεινάσετε, ούτε θα διψάσετε. Πολλά κράτη θα ενδιαφερθούν, αλλά οι Τούρκοι θα είναι ανένδοτοι. Και θα έρθει ή ώρα πού θα ξαναρθείτε στα σπίτια σας. Την ώρα αυτή που θα έρθετε, θα πέσετε κατά γης, θα ταπεινωθείτε.».

«Ο τρομερός πόλεμος θα είναι... και τότε...» - Ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Ιωάννου του Χοζεβίτη

Μετά την σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παϊσιου, ανατριχιάζει η προφητεία του Αγίου Ιωάννη του Χοζεβίτη, η οποία μοιάζει να επιβεβαιώνεται, αν σκεφτούμε τις νέες κινήσεις των Τούρκων, οι οποίοι σκοπεύουν να στείλουν ασθενείς με κορωνοϊό στην χώρα μας, προκαλώντας εκ νέου εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις των δύο κρατών, με τον Άγιο να βλέπει πόλεμο μεταξύ 7 κρατών στα σημερινά εδάφη των γειτόνων μας.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χοζεβίτης αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι 7 κράτη είναι αυτά, που θα πραγματοποιήσουν στο Βυζάντιο, δηλαδή επί της ουσίας κοντά στην Κωνσταντινούπολη, έναν τρομερό πόλεμο, όπου μόνο το ένα τρίτο από όλο τον κόσμο θα γλιτώσει και θα μείνει ζωντανό από τον «έσχατο πόλεμο», όπως τον αποκαλεί, ανατριχιάζοντας με τις παρομοιώσεις που παραθέτει για την προφητεία.

Ο ίδιος αναφέρει, παράλληλα, ότι μετά από αυτό τον πόλεμο, η Ορθοδοξία θα «ακτινοβολήσει» σε όλο τον κόσμο και θα επανέλθει η αγάπη στον πλανήτη.

Ας δούμε τι αναφέρει στην προφητεία του:

«Οί μεγάλοι καί φοβεροί πόλεμοι θά’ ναι πυκνοί σάν κρίκοι αλυσίδας άλλά ό τρομερώτερος άπ’ όλους θά είναι ό τών έπτά κρατών στό Βυζάντιο!Οί πολιτισμένοι λαοί, όταν πολύ θά προοδεύσουν, σάν πεινασμένα θηρία μεταξύ των θά σπαράζωνται.

Θά φτιάξουν αύτά τά πετούμενα μέ τήν ούρά των σάν τού σκορπιού καί μεγάλη σύγχυσις θά γίνη, όπως στόν πύργο τής Βαβέλ.Τότε θά κατασκευασθούν φοβεροί δράκοντες άπό μέταλο σκορπίζοντας τόν όλεθρο άπό τό στόμιο των καί καπνό μέ θανατηφόρο δηλητήριο.

Ζωντανοί μόνο τό ένα τρίτο άπ’ όλο τόν κόσμο θά γλυτώσουν ένώ οί άλλοι μέ θάνατο στόν έσχατο πόλεμο θά τελειωθούν!«Αγγελος έξ ούρανού» θά έλθη κράζοντας μέ δυνατή φωνή νά σταματήση τό μακελειό τών δυνάμεων στήν Κωνσταντινούπολη.

Έκεί οί άγγελοι θά δώσουν τόν θρόνο τού Βυζαντίου σ’ έναν άγιο καί ειρηνικά όλοι θά ύπακούουν μή έχοντας πόλεμο στήν γή.Τότε ή Όρθοδοξία σ’ όλο τόν κόσμο θά άκτινοβολήσει, θά άφανισθεί ή κακία καί μεγάλη αγάπη θά ύπάρχει!».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share