Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Έτσι ξεκίνησαν τα διάσημα ανέκδοτα του Τοτού - Το πραγματικό του όνομα και η αληθινή ιστορία

Δεν είχαμε ιδέα...

23 Μαΐου 2022 13:53
Έτσι ξεκίνησαν τα διάσημα ανέκδοτα του Τοτού - Το πραγματικό του όνομα και η αληθινή ιστορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει τα διάσημα ανέκδοτα του Τοτού. Πάνω από εκατό αστεία με τον μικρό αυτόν μπόμπιρα έχουν ειπωθεί και όλα ανεξαιρέτως είναι πηγή γέλιου.

Παράλληλα, δείτε εδώ με τι πληρώνονταν οι άνθρωποι στην Μεσοποταμία.

Ποιος όμως είναι ο Τοτός;

Ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής των ανέκδοτων, ο Τοτός, ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Το πραγματικό του όνομα ήταν Απόστολος Γιαννακόπουλος και απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών.

Ο Τοτός στα χρόνια του δημοτικού ήταν ένα αρκετά ζωηρό και χαρούμενο παιδί με πολλές απορίες που δε σταμάταγε να της ρωτά. Ο Τοτός σήκωνε συνεχώς το (δεξί ) χέρι του και οι καθηγητές τον έκαναν χάζι.

Όσο για τα κορίτσια του είχαν εμφανώς αδυναμία.

Οι καθηγητές του μέσα από τις παρέες τους ξεκίνησαν να βγάζουν διάφορα ανέκδοτα με πρωταγωνιστή το μικρό Τοτό τα οποία πολύ γρήγορα πήραν τεράστιες διαστάσεις με τους απανταχού ανεκδοτοποιούς να προσθέτουν διάφορα φανταστικά σενάρια.

Όταν όμως όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του μικρού αγοριού εκείνο άλλαξε συμπεριφορά, κλείστηκε στον εαυτό του και απέκτησε αρκετά προβλήματα.

Το πιο σημαντικό η ψύχωση που απέκτησε με το δεξί του χέρι καθώς θεωρούσε πως αυτό του «κατέστρεψε» τη ζωή. Μπορεί λοιπόν εμείς να χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα αυτά τα ανέκδοτα και να γελάμε αλλά ο Τοτός έζησε δύσκολες στιγμές και βασανίστηκε πολύ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share