Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν, Μιχαλάκης από τους "Λατρεμένους Γείτονες" και αλλά 8 παιδιά: Πώς είναι σήμερα;

Θα τους αναγνωρίζατε;

21 Απριλίου 2022 14:51
Λίλα από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές από τις πασίγνωστες τηλεοπτικές ελληνικές σειρές που μας μεγάλωσαν, είχαν μικρά παιδιά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, τα οποία έκλεβαν την παράσταση με το ταλέντο τους και τις ατάκες τους.

Η Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακών", ο Μιχαλάκης από το "Λατρεμένοι μου Γείτονες", η Κορίνα από το "Πάτερ Ημών", είναι μόνο μερικά από τα τηλεοπτικά παιδιά που έκλεψαν την παράσταση και έχουν μείνει στις καρδιές μας.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και οι μικροί πρωταγωνιστές έχουν μεγαλώσει. Πώς είναι άραγε σήμερα;

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα ο «Κωστάκης» από το Ρετιρέ.

Δείτε το βίντεο

Θυμάστε τον Χλαπάτσα από "Της Ελλάδος τα Παιδιά"; Δείτε πως είναι σήμερα - Τεράστια αλλαγή

Μπορεί η σειρά της «Της Ελλάδος τα παιδιά» να προβλήθηκε τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995, αλλά παρότι από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν έχει ξεχαστεί από το ελληνικό κοινό.

Στην σειρά αυτή πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι άλλοι χαρακτήρες οι οποίοι είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έμειναν αξέχαστοι.

Ένα από αυτούς είναι και ο Χλαπατσάς, κατά κόσμον Δημήτρης Φραγκιόγλου που είχε τον ρόλο του «καρφιού», του «σπιούνου» και του ανθρώπου του διοικητή.

Πώς είναι όμως σήμερα ο Χλαπάτσας;

Μπορεί να έχει χαθεί από την τηλεόραση, ωστόσο ασχολείται με το θέατρο. Μάλιστα, όπως δήλωσε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν Γίνεται", αυτή την περίοδο είναι πολύ χαρούμενος γιατί ξεκινάει πρόβες για δυο θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να βρίσκεται και στην τηλεόραση.

Δείτε τον Χλαπάτσα σήμερα

Έμεινε στην ιστορία ως ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε»: Σήμερα ο Πατρίκιος Κωστής έχει μια τελείως διαφορετική ζωή (photo)

Ο Πατρίκιος Κωστής ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε» τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, και πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

Όπως όλα δείχνουν η υποκριτική είναι γι' αυτόν ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει, ωστόσο του λείπει. Πιο συγκεκριμένα έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του «τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Παράλληλα, για την αλλαγή του επαγγέλματός του δήλωσε: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς».

Ο Πατρίκιος Κωστής είναι πλέον 42 ετών παντρεμένος και έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Ο ίδιος εθεάθη στο Πόρτο Ράφτη και πιο συγκεκριμένα στην πλαζ, όπου απολάμβανε τον ελεύθερό του χρόνο μαζί με το παιδάκι του.

Ο φωτογραφικός φακός του Athensmagazine.gr ήταν εκεί και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ο χρόνος είναι σύμμαχός του, καθώς δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σήμερα Πατρίκιος Κωστής

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share