Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον «κύριο Μάνο» από τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κλέων Γρηγοριάδης

Αγνώριστος!

3 Φεβρουαρίου 2022 08:23
Θυμάστε τον «κύριο Μάνο» από τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κλέων Γρηγοριάδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” στο Mega, σίγουρα θυμάσαι την Δήμητρα Ματσούκα να φωνάζει “Κύριε Μάνο” στον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη και η μια ατάκα να διαδέχεται την άλλη.

Πώς είναι όμως σήμερα ο αγαπημένος σε όλους μας... Κύριος Μάνος;

Δείτε επίσης: «Ντόλτσε Βίτα»: Ηθοποιός της σειράς είχε καταδικαστεί σε ισόβια - Ποιος ήταν ο λόγος

«κύριος Μάνος» από τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Όπως θα δείτε, τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν αλλάξει δραματικά, όμως το look του είναι φανερά αλλαγμένο μετά από τόσα χρόνια.

Αυτό που έχει μείνει ακριβώς το ίδιο; Το χαμόγελο που στην σειρά "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" , πολλές τηλεθεάτριες ερωτεύθηκαν!

Πλέον ο ίδιος είναι βουλευτής του ΜέΡΑ25. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στον Β1' Βόρειο Τομέα Αθηνών και από τον Ιούλιο του 2019 είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Κλέων Γρηγοριάδης σήμερα

Κλέων Γρηγοριάδης βουλή

Θυμάστε την "Λολότα Μπάρα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Πως είναι σήμερα το μωράκι του "Χλέμπουρα";

Το επεισόδιο με τη Δις Λολότα και τον Χλέμπουρα από το Κωνσταντίνου και Ελένης μας έχει μείνει αξέχαστο

Το Κωνσταντίνου & Ελένης ήταν, είναι και, απ, ο,τι φαίνεται, θα είναι μία από τις καλύτερες (κωμικές) σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση. Οι ατάκες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια που έχουν περάσει από τη μικρή μας οθόνη είναι τέτοιες που μας έχουν μοιράσει στιγμές άφθονου γέλιου. Οι χαρακτήρες της, από την άλλη, έχουν μπει ξεκάθαρα στο hall of fame, αφού και μόνο τα ονόματα που αποφάσισε να τους δώσει ο Χάρης Ρώμας κι η Άννα Χατζησοφιά να πάρεις δεν μπορείς να συγκρατήσεις το γέλιο σου.

Σε ένα από τα πλέον ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς, είδαμε τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να γνωρίζουν τον Χλέμπουρα και τη Δις Λολότα, το ζευγάρι που φιλοδοξεί να πάρει την οικία των προγόνων του Κατακουζηνού. Έχοντας στο χέρι την ισχυριζόμενη ως τελευταία διαθήκη του θείου του και με την Ελληνική γλώσσα να δέχεται απανωτά χτυπήματα, είδαμε κάποιους τουλάχιστον απολαυστικούς διαλόγους στη σειρά.

Η δις Λολότα Μπάρα που δούλευε στο Μνιτς και που φυσικά και ήξερε να μιλάει κυριλάτα, αποφάσισε να βάλει στο εκτελεστικό απόσπασμα τα Ελληνικά και μαζί να μας δώσει μερικές από τις πιο αστείες τηλεοπτικές στιγμές.

Τον ρόλο αυτόν έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Ασπασία Τζιτζικάκη, η οποία σήμερα παραμένει μια κούκλα! Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

λολότα ηθοποιός

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share