Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Δείτε πώς είναι σήμερα η Θεώνη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»

Εντυπωσιάζει με την αλλαγή της

24 Ιανουαρίου 2022 15:11
Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Δείτε πώς είναι σήμερα η Θεώνη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Θεώνη Τσαρούχα, τη μαθήτρια του «Δεληγιαννείου Παρθεναγωγείου» που λάτρευε το φαγητό; Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και μας έκανε να… τρομάξουμε να την αναγνωρίσουμε.

Η Θεώνη, για όσους ενδεχομένως δεν το θυμούνται, είχε λατρεία στο φαγητό και προκαλούσε γέλιο με τις ατάκες της στους τηλεθεατές, ενώ στην ιστορική σειρά του ΑΝΤ1 πολλοί επιχειρούσαν να εκμεταλλευτούν για διάφορους σκοπούς αυτή την αδυναμία της, κυρίως η κολλητή της στο σχολείο, η Λουκία Παπαδογιαννάκη.

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Θεώνης

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Μαρία Γαλάτη, έχει αλλάξει εντελώς σήμερα. Συνεχίζει κανονικά ως ηθοποιός και σκηνοθέτιδα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια από την τηλεόραση, καθώς το 2011 είχε εμφανιστεί μονάχα σε ένα επεισόδιο της «Πολυκατοικίας» του Mega.

Η εμφάνισή της, πάντως, διαφέρει ιδιαίτερα σε σύγκριση με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Έχοντας αδυνατίσει κι έχοντας τώρα ξανθό μαλλί, η Μαρία Γαλάτη εντυπωσιάζει, παρουσιάζοντάς μας μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, όπως και μια... συμμαθήτριά της στη σειρά.


 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share