Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Φρίντα, την "ξινή" ξαδέρφη του Φώτη από το Παρά Πέντε; Πώς είναι και τι κάνει 14 χρόνια μετά;

Όμορφη όπως και τότε!

20 Δεκεμβρίου 2021 14:17
Θυμάστε την Φρίντα, την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Φρίντα, την ξινή ξαδέρφη του Φώτη, της επιτυχημένης σειράς του Mega, "Στο Παρά 5", που παρουσίαζε στο μικρό τηλεοπτικό κανάλι του θείου της Θωμά, τον τηλεΒΟΑ;

Έχουν περάσει 14 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της πολυπαιγμένης τηλεοπτικής σειράς και τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί από την τηλεόραση. Με την ευκαιρία δες εδώ πως είναι σήμερα και ένας άλλος ηθοποιός από το Παρά 5, ο δικηγόρος Δεληκάρης.

Άραγε πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

Η κατά κόσμον, Μελίνα Κυριακοπούλου, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, μιας και αυτή είναι η μεγάλη της αγάπη.

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια:

«Παράλληλα με τις σπουδές μου στο θέατρο, έκανα πάντοτε και σπουδές στη φωνητική και αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με αυτό ακριβώς επειδή μου αρέσει και το θεωρώ απαραίτητο για έναν ηθοποιό» ανέφερε η ηθοποιός και στην συνέχεια μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση: «Κανένας ηθοποιός δεν επιλέγει να είναι εκτός χώρου. Εκτός της τηλεόρασης, που μάλιστα την αγαπώ κιόλας. Απλά δεν ανταποκρίθηκα σε κάποιες προτάσεις που μου έγιναν αλλά δεν αφορούσαν στο κομμάτι το δικό μου, το υποκριτικό. Δεν θα ήμουν καλή, δεν θα ήθελα να κάνω κουτσομπολίστικη εκπομπή».

Θυμάστε την Φρίντα, την 'ξινή' ξαδέρφη του Φώτη από το Παρά Πέντε; Πώς είναι και τι κάνει 14 χρόνια μετά;

Η συνεργασία με ηθοποιό του Χόλιγουντ

Μάλιστα, το 2009, 2 χρόνια μετά το Παρά 5, η Νία Βαρντάλος τής έκανε πρόταση να πάρει μέρος στην ταινία της «Έρωτας αλά ελληνικά» και η Μελίνα Κυριακοπούλου πέταξε από τη χαρά της.

Ανάμεσα στις δύο γυναίκες γεννήθηκαν μια μεγάλη φιλία και οικογενειακοί δεσμοί: «Η Νία Βαρντάλος είναι πολύ απλός, ζεστός άνθρωπος. Το σταριλίκι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση, αφού στο Χόλιγουντ θεωρείται σούπερ σταρ. Κάτι άλλο που με εντυπωσίασε ήταν το γεγονός ότι ήρθε μαζί με τους γονείς της, οι οποίοι ζουν μεν μόνιμα στον Καναδά, όμως δεν ξεχνούν τις ρίζες τους. Μάλιστα, μιλούν άριστα ελληνικά. Τιμούν την Ελλάδα όπου κι αν βρίσκονται, ενώ ο πατέρας της Νία έχει φοβερό χιούμορ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share