Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Δεληκάρη από το «Παρά Πέντε»; Θα... τρομάξετε να γνωρίσετε σήμερα τον κακό δικηγόρο

Άλλος άνθρωπος!

7 Δεκεμβρίου 2021 10:17
Θυμάστε τον Δεληκάρη από το «Παρά Πέντε»; Θα... τρομάξετε να γνωρίσετε σήμερα τον κακό δικηγόρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Γιάννη Δεληκάρη από το «Παρά Πέντε», που αποτελούσε έναν εκ των κακών στην ιστορική σειρά του Mega; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε δεν έχει... καμία σχέση με εκείνη την εποχή, έχοντας αλλάξει αρκετά στην εμφάνισή του.

Ο Γιάννης Δεληκάρης ήταν στη σειρά ένας από τους κακούς, που είχαν σκοτώσει το κορίτσι στον φόνο, που εξιχνιάζουν μεταξύ άλλων οι αγαπημένοι μας πέντε. Ο ίδιος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου με... πολλά κρίματα στο λαιμό του, καταφέρνοντας να δραπετεύσει από την Ελλάδα, αλλά το σκάνδαλο στο τέλος αποκαλύπτεται.

Ο Νίκος Αρβανίτης, πάντως, σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το γοητευτικότατο άνδρα με τη θελκτική γενειάδα. Παραμένει, βέβαια, όμορφος, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο, έχοντας ξυριστεί και με τα σημάδια του χρόνου να είναι εμφανή μέσα στα χρόνια, παίζοντας σήμερα στον «Ήλιο» του ΑΝΤ1, με το βασικό κακό του «Παρά Πέντε» να έχει ακολουθήσει μια διαφορετική διαδρομή.

Παρά Πέντε Νίκος Αρβανίτης σήμερα

Η ζωή, η πορεία του, ο «Ήλιος» και ο εμβολιασμός

Ο Νίκος Αρβανίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραμυθιά της Ηπείρου. Από νεανική ηλικία δραστηριοποιούνταν σε θεατρικές ομάδες. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από εξήντα πέντε θεατρικές παραγωγές, σε είκοσι τηλεοπτικά σήριαλ και οκτώ ταινίες. Λατρεύει τη δουλειά του και αυτό φαίνεται από τις εξαιρετικές ερμηνείες του.Είναι απόφοιτος της Σχολής Μεταλλειολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Έχει ερμηνεύσει ρόλους αρχαίου δράματος, κλασικού και σύγχρονου ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Αυτήν την περίοδο, συμμετέχει στο σήριαλ «Ήλιος». Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Αποδέχτηκα την πρόταση με μεγάλη χαρά. Το καστ είναι εξαιρετικό όπως και το σενάριο. Γίνεται μια προσπάθεια η δημιουργία και το καλλιτεχνικό νοιάξιμο να είναι παρόντα παντού σε αυτή τη δουλειά. Από τον σκηνοθέτη μέχρι τον διευθυντή φωτογραφίας, είναι όλα προσεγμένα. Η αλήθεια είναι πως αγαπάω πολύ τον ρόλο του Αντώνη. Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος ζορισμένος από την πλευρά της γυναίκας του. Εκείνη τον “τσιτώνει”, είναι απόλυτη, αλλά μετά από τόσα χρόνια τους έχουν συμβεί πολλά και παραμένουν πολύ δεμένοι. Η Μαρία θα σκοτωθεί όταν δει ένα φιλί του ήρωα μου με τη Νεφέλη, που στην ουσία όμως ο Αντώνης δεν θα συμμετέχει. Εκείνη θα το παρεξηγήσει, θα τρελαθεί θα φύγει και θα τη βρει το τραγικό ατύχημα», είπε ο Νίκος Αρβανίτης στο tv 24.

«Οι καλλιτέχνες ζούμε την απόλυτη καταστροφή και δεν υπάρχει διέξοδος. Η μόνη λύση είναι να έρθει το εμβόλιο για να μπούμε από το καλοκαίρι σε μια κανονική περίοδο δουλειάς. Προσωπικά θα ήμουν θετικός να ήταν υποχρεωτικό για τους ηθοποιούς το εμβόλιο, γιατί ο ηθοποιός είναι μοναδικός. Αν κάποιος κολλήσει θα πρέπει να σταματήσει όλη η παράσταση».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share