Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ

Άλλος άνθρωπος!

17 Δεκεμβρίου 2021 09:37
Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της.

Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Ενώ με την ευκαιρία να σας αποκαλύψουμε και πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 22 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Εσείς τι λέτε; Εμείς πάντως εδώ στο Athensmagazine.gr βλέπουμε πως είναι αγνώριστη.

Μαρούσκα δύο ξένοι σήμερα

μαρούσκα δύο ξένοι πώς είναι σήμερα

Θυμάστε τη Ραλλού από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Θα τρελαθείτε με το πώς είναι σήμερα η καθηγήτρια που ερωτεύτηκε ο Μάρκος

Θυμάστε τη Ραλλού, την καθηγήτρια που είχε ερωτευτεί ο Μάρκος Μαυροτσούκαλος στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Η ίδια σήμερα εντυπωσιάζει ως ηθοποιός, ενώ είναι πιο όμορφη από ποτέ, κάνοντάς μας να μείνουμε... με το στόμα ανοικτό.

Η Ραλλού ήταν η καθηγήτρια, με την οποία είχε σχέση ο Μάρκος στο σχολείο λίγο πριν από τη σχέση του με την Εύα. Το ειδύλλιο με τη Ραλλού, βέβαια, κράτησε λίγο, αν και έζησε μια πολύ δυνατή πρώτη ερωτική εμπειρία μαζί της, ενώ και η ηθοποιός που την υποδύθηκε, ήταν τότε πολύ νέα και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τη γοητεία της.

Η Κίκα Γεωργίου σήμερα, όμως, είναι ακόμη πιο όμορφη και... θα ήθελαν όλοι να την έχουν καθηγήτρια. Αντί αυτού, βέβαια, την είδαμε στο Hollywood για το «The Young Pope», συνεργαζόμενη με τον Τζον Μάλκοβιτς, τον Τζουντ Λο, τη Σάρον Στόουν και άλλους μεγάλους «αστέρες», με έναν ακόμη γνωστό ηθοποιό να έχει περάσει μικρός από τη σειρά του Mega.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share