Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Θυμάστε τον Αλί από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Αγνώριστος από τότε!

29 Νοεμβρίου 2021 14:03
Θυμάστε τον Αλί από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Αλί από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», που ήταν ένας από τους φίλους του Θανάση Μαυροτσούκαλου; Ο ίδιος έχει αλλάξει πολύ σήμερα, έχοντας εξαφανιστεί πλήρως από τις οθόνες μας.

Ο Αλί ήταν ανάμεσα στα παιδιά, που συνέθεταν την... αλητοπαρέα του γιου του Διονύση, που έκανε πολλές φορές σκανταλιές, προκαλώντας πονοκέφαλο στην Ελένη και στην τάξη τους, όπου δίδασκε με μαθήτρια, μεταξύ άλλων, την κόρη της Φίφη. Ο Αλί δεν ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές σε εκείνη την παρέα, αλλά έβαζε επίσης... το χεράκι του.

Ο Γιάννης Βαγιόπουλος, πάντως, όπως κι ένα άλλο παιδί της παρέας, ο Φάνης, έχει εξαφανιστεί πλήρως από την εποχή, όπου προβαλλόταν η σειρά του Mega. Τον εντοπίζουμε να συνεχίζει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίχως να έχει κάνει κάποια άλλη δουλειά, πέραν του σπουδαίου σήριαλ, ενώ το σίγουρο, αν κρίνουμε από το προφίλ του, είναι πως πρόκειται για φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού.

Αλί Ευτυχισμένοι Μαζί σήμερα

Αποκάλυψη σοκ για το «Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο «θάνατος» πρωταγωνίστριας πίσω από το τέλος της σειράς

Μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» είχε κάνει ο Γιάννης Μπέζος σε του συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino».

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ήταν ο ίδιος που αποφάσισε το οριστικό φινάλε της σειράς παρά την τεράστια επιτυχία της, μέχρι σήμερα όμως δεν γνωρίζαμε τον λόγο. Ποιος ήταν αυτός; Ένας θάνατος που σεναριακά θα ήταν αναπόφευκτος.

«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.

Θάνατος πρωταγωνίστριας στο Ευτυχισμένοι Μαζί

Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share