Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έπαιξαν ξύλο" για τα μάτια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: Η άγνωστη ιστορία με τους δύο αστέρες του Hollywood

Θα μείνετε άφωνοι

24 Νοεμβρίου 2021 09:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 90', όταν ο Έλτον Τζον έκανε ένα πλούσιο πάρτι για τον επικεφαλής της Disney Τζέφρι Κάτζενμπεργκ, που γύριζε τότε την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών». Όπως δηλώνει ο ίδιος ο Έλτον Τζον, τον είχαν παρακαλέσει να καλέσει και την φίλη του, πριγκίπισσα Νταϊάνα σε εκείνο το πάρτυ.

Ο Έλτον Τζον και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις κάλεσαν επίσης τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε εκτός από τον Τζορτζ Μάικλ και τον Ρίτσαρντ Κέρτις. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, εκείνη την εποχή, είχε χωρίσει από τον πρίγκιπα Κάρολο και έδειχνε να έχει «μαγευτεί» από τον εντυπωσιακό Ρίτσαρντ Γκιρ που μόλις είχε χωρίσει κι αυτός με την Σίντι Κρόφορντ.

Μαγεμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα από τον Ρίτσαρντ Γκιρ

«Κατέληξαν να κάθονται μπροστά στο τζάκι και να μιλούν με τις ώρες» αναφέρει σε ένα απόσπασμά στην αυτοβιογραφία του ο Έλτον Τζον, σύμφωνα με την Daily Mail. «Όσο εμείς οι υπόλοιποι κουβεντιάζαμε, δεν γινόταν να μην παρατηρήσω ότι υπήρχε μια παράξενη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Κρίνοντας από τα βλέμματα που τους έριχνε, η νεογέννητη φιλία του Ρίτσαρντ Γκιρ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν ήταν κάτι που άρεσε στον Σιλβέστερ Σταλόνε».

Ο Έλτον Τζον ισχυρίζεται στο βιβλίο του πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε πήγε στο πάρτι μόνο και μόνο για να γνωρίσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ελπίζοντας πως θα την κάνει να τον ερωτευτεί. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να καθίσουν όλοι στο τραπέζι για το δείπνο, ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Ράμπο» πήρε τον Ρίτσαρντ Γκιρ για να τα πούνε λίγο έξω.

νταιάνα-1

Παραλίγο να πέσουν μπουνιές για τα μάτια της πριγκίπισσας Νταϊάνας

«Ο Ντέιβιντ (σύζυγος του Έλτον Τζον) έπιασε τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Ρίτσαρντ Γκιρ στον διάδρομο να μαλώνουν για την Νταϊάνα, έτοιμοι να πιαστούν στα χέρι γράφει ο διάσημος τραγουδιστής. «Κατάφερε να τους ηρεμήσει προσποιούμενος πως δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε - ‘Γειά σας παιδιά! Ώρα για φαγητό’ - αλλά ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν σαφές πως δεν ήταν καθόλου χαρούμενος».

Και συνεχίζει ο Έλτον Τζον γράφοντας πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε του απάντησε: «Δεν θα ερχόμουν στο πάρτι αν ήξερα πως ο ‘πρίγκιπας του παραμυθιού’ (Ρίτσαρντ Γκιρ) θα ήταν εδώ. Αν την ήθελα, θα την είχα».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν αντιλήφθηκε καθόλου όλο αυτό το σκηνικό και μετά το δείπνο επέστρεψε και πάλι δίπλα στο τζάκι με τον όμορφο Ρίτσαρντ Γκιρ. Να σημειωθεί πως η αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share