Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον ιδιοκτήτη των Στάβλων της Εριέττας Ζαΐμη; Δε θα πιστεύετε το πώς είναι σήμερα

Ίδιος και απαράλλακτος ο... σοφός του Fort Boyard

23 Νοεμβρίου 2021 09:41
Θυμάστε τον ιδιοκτήτη των Στάβλων της Εριέττας Ζαΐμη; Δε θα πιστεύετε το πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Ντίμη Τσιμισκή Χόφμαν, τον ιδόρρυθμό ιδιοκτήτη των Στάβλων της Εριέττας Ζαΐμη, που μετατράπηκαν σε φυλακές; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε μοιάζει... σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω του, όντας ουσιαστικά ίδιος με την εποχή των γυρισμάτων της σπουδαίας σειράς του ΑΝΤ1.

Ο κύριος Χόφμαν ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, έχοντας πάντοτε στο πλευρό του τον Λίλα, τον σωματοφύλακά του, ενώ συμπαθούσε ιδιαίτερα τον Μήτσο Παυλάτο, ρόλο που έκανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος, με μεγάλη απέχθεια παράλληλα προς την Ντάνου, που υποδυόταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, παίρνοντας μάλιστα στο τέλος το πλευρό των φυλακισμένων κοριτσιών, που θέλησε να αποδράσουν ομαδικά, με έναν ακόμη χαρακτήρα της σειράς σήμερα να είναι διαφορετικός.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου είναι γνωστός σε εμάς, τόσο σε αυτό το ρόλο όσο και και σε εκείνον του «σοφού» από το Fort Boyard, προσφέροντάς μας πάντοτε ένα ιδιαίτερο και πνευματώδες χιούμορ, με μια απαράμιλλη υποκριτική ικανότητα. Ο ίδιος σήμερα παραμένει ίδιος στα 69 του και 19 χρόνια μετά την έναρξη προβολής των «Στάβλων».

Ο ρόλος στους «Στάβλους», ο Σεργιανόπουλος και το Fort Boyard

Ο ηθοποιός μίλησε, μάλιστα, στο Open για την αγαπημένη σειρά, σχολιάζοντας ειδικά τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τα σκληρά συναισθήματα, όταν ξεκινούσε.

«Από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη πάντα θυμάμαι τον πολυαγαπημένο και το εξαιρετικό αυτό παιδί, τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ήταν τόσο φίνος! Τι άτυχο παιδί… τέλοσπαντων».

«Όταν πήγα στους Στάβλους έκλαιγα το προηγούμενο βράδυ και αναρωτιόμουν τι πάω να κάνω εκεί! Ζήτησα μια μεγάλη αμοιβή και μου την έδωσαν.

Έβαζα όλο εμπόδια για να μην το κάνω», συμπλήρωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τη Νικολέττα Ράλλη στο OPEN.

«Όταν είχα πάει στους Στάβλους, τυχαία προέκυψε στη συνέχεια το Fort Boyard.

Με βλέπει κάποιος από τους σκηνοθέτες και λέει “αυτός μου κάνει”! Τους έκανα δυο κινήσεις και έκλεισε».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share