Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»

Καμία σχέση με τότε, αλλά παραμένει πανέμορφη

17 Νοεμβρίου 2021 18:07
Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς», η οποία προκαλούσε αίσθηση με τα... ερωτικά σκάνδαλα το Κολοκοτρωνίτσι; Η ίδια σήμερα είναι αρκετά διαφορετική, έχοντας ακολουθεί μια διαφορετική ρότα στη ζωή της και παραμένοντας γοητευτική.

Η Ματούλα, ο Διονυσάκης, ο Μπίλυ και η Γωγώ ήταν οι καλύτεροι φίλοι και ας τους βλέπαμε αρκετές φορές να τσακώνονται. Μπορεί και οι τέσσερις να άφησαν για λίγο τον χώρο της υποκριτικής, όμως για εμάς θα είναι πάντα η όμορφη παρέα του χωριού.

Η Χαρά Σμύρου ήταν λίγο πιο άτακτη στη σειρά και της άρεσε πολύ η ζωή στην Αθήνα, όμως η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ. Το άτακτο κορίτσι του χωριού, η Ματούλα έχει μεγαλώσει από τότε που τη θυμόμαστε, όμως μοιάζει σαν μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Είναι αρκετά διαφορετική, αλλά ακόμη όμορφη και εντυπωσιακή.

Η Χαρά Σμύρου μένει πια μόνιμα στις ΗΠΑ και, εξαιτίας αυτού, δεν την είδαμε ξανά στο remake της σειράς. Έχει αλλάξει αρκετά, με έναν ακόμη ηθοποιό της σειράς να είναι διαφορετικός.

Χαρά Σμύρου σήμερα

Χαρά Σμύρου από το Καφέ της Χαράς

Η πορεία της στην υποκριτική

Η Χαρά Σμύρου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», αλλά απουσίαζε από τα νέα επεισόδια, είναι πραγματικά αγνώριστη σήμερα.

Η ηθοποιός στη σειρά του Χάρη Ρώμα κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρευόταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά το «Καφέ της Χαράς», που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα, συμμετείχε σε κάποιες άλλες σειρές, όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», όμως, έχουμε καιρό να την δούμε στην τηλεόραση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share