Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε τι κάνει στη ζωή της σήμερα και γιατί χάθηκε από την τηλεόραση

Η πραγματική της ηλικία και η απάντηση για τις πλαστικές

11 Νοεμβρίου 2021 19:16
Θυμάστε τη Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε τι κάνει στη ζωή της σήμερα και γιατί χάθηκε από την τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Ροζμαρί, έναν από τους πιο ξεχωριστούς guest χαρακτήρες στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», που είχε... τρελάνει με τις απαιτήσεις της τους δύο συγκατοίκους; Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει αρκετά, αλλά παραμένει γοητευτική, όπως και η Τζοάννα.

Η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον εν λόγω ρόλο, όπως και από εκείνον της «Ντολόρες» στους «Αυθαίρετους» ή άλλους. Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, στα 57 της, διατηρείται εξαιρετικά.

 Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» σήμερα

Η τελευταία φορά στην τηλεόραση, η απόσυρση και... το μπέρδεμα με την ηλικία

Τελευταία φορά που την παρακολουθήσαμε σε σίριαλ ήταν στον ρόλο της Ντέπης, της φίλης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, στους "Βασιλιάδες" του Mega.

Έχοντας διατηρήσει αναλλοίωτο το στιλ της και την νεανικότητά της, η ηθοποιός μίλησε για το πόσο της έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά όπως εξήγησε αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

«Αποσύρθηκα λόγω της οικογένειας, μετά όμως έγιναν, να μην τα ονομάσω εμπόδια ή κακοτυχίες ή γκαντεμιές... Όποτε πήγαινε να γίνει κάτι - όπως με τους Βασιλιάδες - ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία αλλά κόπηκε το σίριαλ γιατί δεν υπήρχαν χρήματα κλπ. Μετά ήταν να κάνω ένα πάρα πολύ ωραίο σίριαλ με τον Χάρη Ρώμα αλλά πέσαμε στην περίοδο με τις άδειες των καναλιών».

«Στο Τι θα ψυχή θα παραδώσει μωρή, ήταν πολύ ξαφνική η απομάκρυνσή μου και εγώ το έμαθα από άλλους. Από τότε δεν έχω ξαναμιλήσει με τον Ρήγα αλλά δεν του κρατάω κακία, δεν κρατάω κακία σε κανέναν».

«Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει Μπονάτσα και Ντολόρες», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για τη λάθος ηλικία της στο Wikipedia η οποία γράφει ότι είναι 63 ετών (γεννημένη στις 2 Απριλίου 1956) είπε:

«Το ξέρω ότι γράφουν λάθος την ηλικία μου. Τι να κάνω, να πάρω τηλέφωνο και να πω: Γεια σας Wikipedia εκεί; Μπορείτε να διορθώσετε την ηλικία μου; Δεν ασχολούμαι. Με βλέπεις για 60; Δεν έχω κάνει και τίποτα στο πρόσωπο με βλέπεις».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share