Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Πέτρο από τους «Δύο Ξένους»; Δείτε πως είναι σήμερα ο «κολλητός» του Νίκου Σεργιανόπουλου

Δε θα το πιστεύετε!

5 Νοεμβρίου 2021 16:03
Θυμάστε τον Πέτρο από τους «Δύο Ξένους»; Δείτε πως είναι σήμερα ο «κολλητός» του Νίκου Σεργιανόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Πέτρο Σταύρου από τους «Δύο Ξένους», τον φίλο και συνάδελφο του Κωνσταντίνου Μαρκορά στη σχολή; Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον κολλητό του Νίκο Σεργιανόπουλου στην ιστορική σειρά εντυπωσιάζει σήμερα, καθώς 23 χρόνια μετά την έναρξή της παραμένει... σε φόρμα.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης έχει κάνει τη δική του πορεία στην υποκριτική, αλλά τον θυμόμαστε περισσότερο στο ρόλο του γοητευτικού Πέτρου, που αρχικά φλέρταρε τη Μαρία Κουντουράτου, αλλά στη συνέχεια... κάλυπτε τον Μαρκορά, αντιλαμβανόμενος το μεγάλο τους έρωτα, με την πιο χαρακτηριστική προσωπικότητα της σειράς να έχει εξαφανιστεί.

Ο ίδιος δε συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όταν το κάνει μας δείχνει, ότι... ο χρόνος τον ξέχασε. Παραμένει όμορφος, γοητευτικός και είναι σχεδόν όπως τον είχαμε μάθει τότε, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή του.

Η αποκάλυψη για το... πτυχίο στα 57 του

Σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως στα 57 του κατάφερε να πάρει το πτυχίο του από την Φιλοσοφική σχολή.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα στη σχολή του Εθνικού και τέλειωσα με άριστα, αλλά τότε ήμουν και φοιτητής στη Φιλοσοφική Αθηνών, την οποία εγκατέλειψα βέβαια, αλλά είχα φτάσει στο πτυχίο και χρώσταγα ένα μάθημα. Εν τω μεταξύ έγινα ηθοποιός και μάλιστα επειδή ήμουν αριστούχος στη σχολή, μπήκα και απ’ ευθείας στο Εθνικό Θέατρο και έκατσα και δέκα χρόνια εκεί. Μου φαινόταν και λίγο εξασφαλισμένη δουλειά, πολύ χρόνο δεν είχα για να ασχοληθώ και το άφησα. Πέρσι, όμως, σε μία λογική να κλείσει και αυτός ο κύκλος στη ζωή μου, πήγα, βρήκα κάτι καθηγητές, έδωσα αυτό το μάθημα κι έτσι είμαι ένας πτυχιούχος της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με λίαν καλώς».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share