Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον αδελφό του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή»; Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα

Εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του 21 χρόνια μετά

5 Νοεμβρίου 2021 09:52
Θυμάστε τον αδελφό του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή»; Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Νάκο Στεφανίδη, ο οποίος ήταν ο αδελφός του Στάθη Θεοχάρη στο «Καλημέρα Ζωή»; Ο ηθοποιός που τον είχε υποδυθεί εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του σήμερα, με 21 χρόνια να έχουν περάσει από την τελευταία του συμμετοχή στη σειρά.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε οι μεγάλοι φαν της σειράς, ο Νάκος ήταν ο μικρότερος αδελφός του ιστορικού Ταξίαρχου, επίσης αστυνομικός. Ο Νάκος Στεφανίδης ήταν ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς που εμφανίζεται στο επεισόδιο 154 το 1994 όπου ήταν ο Δράκος με την χακί κουκούλα (βιαστής).Τον ρόλο αυτό έπαιξε ο Θάνος Καληώρας, φεύγει το 2000 στις υποθέσεις Δραγουμάνου-Δεσπύρη και από τότε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο τον ρόλο ερμήνευσε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας.

Ο Σωτήρης Βάγιας είχε βρεθεί νεκρός στο αυτοκίνητό του, αλλά ο Θάνος Καληώρας είναι ακόμη... σε φόρμα στα 69 του χρόνια, συνεχίζοντας να ασχολείται με την ηθοποιία. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε εμφανιστεί ως βασικός χαρακτήρας στην «Αγγελική», τη σειρά του Alpha, ως τηλεοπτικός πατέρας της Νάντιας Μπουλέ.

Το πρόσωπό του δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, ενώ στα μαλλιά του έχει φανεί, φυσικά, το πέρασμα του χρόνου σε σύγκριση με την εποχή, όπου έπαιζε στη σειρά του ΑΝΤ1, με ένα βασικό χαρακτήρα να είναι επίσης ολόιδιος.

Ο γάμος του με πασίγνωστη ηθοποιό, η πορεία του και η νέα σύντροφος

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θάνος Καληώρας γεννήθηκε στη Δράμα το 1952. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αρχικά ξεκίνησε την καριέρα του από το θέατρο.

Στην τηλεόραση έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές μεταξύ των οποίων: «Η έκτη εντολή», «Σταύρωση χωρίς ανάσταση», «Η Δίκη», «Ημέρες Οργής», «Παντρεμένοι Ανύπαντροι», «Καλημέρα Ζωή» και «Λόλα» και τώρα συμμετέχει στο σήριαλ “Αγγελική”. Φυσικά η σειρά που τον έκανε γνωστό σε όλο το Πανελλήνιο είναι η Καλημέρα Ζωή του Νίκου Φώσκολου.

Από τo 1979 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τζέσυ Παπουτσή, ενώ χώρισαν 10 χρόνια μετά. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του όσο ζούσε και είχε πει μεταξύ άλλων: «Με την Τζέσυ Παπουτσή έχουμε καταπληκτικές σχέσεις. Είμαι δίπλα της και κοντά της, όπως είναι και αυτή δίπλα μου και κοντά μου. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό. Εκεί παντρευτήκαμε, εκεί κάναμε το παιδί μας… Μετά από δέκα χρόνια χωρίσαμε… Είναι δύσκολο πράγμα, γιατί η Τζέσυ είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δοτικός άνθρωπος, μου προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα αγάπησα όπως αγάπησε κι αυτή τα δικά μου… Από εκεί και πέρα τελείωσε όλο αυτό το πράγμα, καλώς ή κακώς τελείωσε.

Υπήρξε ένα πολύ μικρό διάστημα απομόνωσης του ενός από τον άλλον. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παιδί μου. Αγόρασα ένα σπίτι που ήταν 200 μέτρα από το σπίτι της Τζέσυ και είχα το παιδί μου σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι. Τα μετέπειτα χρόνια έχουμε αυτή την καταπληκτική σχέση. Στη γιορτή μου μαζί βγήκαμε και φάγαμε, εγώ με την κοπέλα μου, η Τζέσυ με τον άντρα της και το παιδί. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχουμε μια σχέση έχθρας και μίσους. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, αγαπάει τόσο πολύ την κοπέλα που είμαστε μαζί».

Η γνωστή ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 67 ετών, από όγκο στον εγκέφαλο . Ο Θάνος Καληώρας, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, είχε μιλήσει το 2019 για την Τζέσυ Παπουτσή και περιέγραψε την επί 10 χρόνια φιλική σχέση με την Τζέσυ, η οποία κατέληξε σε έναν γάμο και ένα παιδί. Κυρίως, όμως, ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού. Συγκεκριμένα είχε πει: «Τον Απρίλιο αναγκαστήκαμε να πάμε στο νοσοκομείο και μαζί με τον Γιάννη (Μανιός) δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Ήμασταν εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα κοντά της. Είναι ένα γεγονός που κρατήθηκε μυστικό. (…) Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ. Μετά την επέμβαση που έγινε το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες, έπεσε σε κώμα για 2 – 2,5 μήνες. Ήταν πολύ άσχημα».

Αναφορικά με την νέα σύντροφο, η Θωμαΐδα είναι τριάντα χρόνια μικρότερη του Θάνου και πολύ ερωτευμένη. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της ιδίας και θέλει να κάνει ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους. Οι δυο τους θα ήθελαν να κάνουν πολιτικό γάμο, ενώ αποκάλυψαν πως θα είχαν προχωρήσει σε αυτό νωρίτερα αλλά προέκυψαν κάποια θέματα.

Πρόσφατα ο Θάνος Καλλιώρας έγινε εκτός από παππούς και νονός της 1,5 έτους εγγονής του. Τη βάφτισε Γεσθημανή, το όνομα της αξέχαστης πρώην συζύγου του, Τζέσυς Παπουτσή: «Τη βάφτισα και είμαι και νονός της. Έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Τζέσυ. Όμορφο αλλά πολύ περίεργο, είναι έκπληξη. Φωνάζεις το όνομα και νομίζεις ότι θα φωνάξεις κάποιον άλλον άνθρωπο που είχες ζήσει μαζί του και ξαφνικά βγαίνει η μικρή. Πάντως δεν είμαι έτοιμος να ακούσω το ”παππούς” γιατί δεν νιώθω έτσι» είχε πει ο ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share