Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Θυμάστε τον εξεταστή οδήγησης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Οι προσωπικές τραγωδίες που του στοίχισαν

20 Οκτωβρίου 2021 12:39
Θυμάστε τον εξεταστή οδήγησης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον άνθρωπο, που έκανε τον εξεταστή του διπλώματος οδήγησης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο ίδιος σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, καθώς μπορεί να έχει περάσει ο χρόνος, αλλά δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είναι ένας ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές στο θέατρο και την τηλεόραση. Πρόσφατα, μάλιστα, συμμετείχε στην «Τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ, πάντοτε προσφέροντάς μας τρελό γέλιο.

Τον θυμόμαστε, όμως, χαρακτηριστικά από το «Χάι Ροκ», όπου έκανε το βοηθό του Σάκη του υδραυλικού, αλλά και το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου μεθυσμένος και... ερωτευμένος με τη Βλαχάκη, της χάρισε επί της ουσίας το δίπλωμα οδήγησης στο σχετικό επεισόδιο.

Σήμερα (20/10), πάντως, εμφανίστηκε στο «Mega καλημέρα» και, παρότι ο χρόνος έχει περάσει, φέρνοντας αλλαγές κυρίως στα μαλλιά του, το πρόσωπό του δεν έχει διαφοροποηθεί ιδιαίτερα μετά από τόσα χρόνια, αν και ένας άλλος ηθοποιός της σειράς είναι επίσης διαφορετικός.

Η αποκάλυψη για την παρενόχληση

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας κινηματογραφικός παραγωγός του ζήτησε να γδυθεί κι εκείνος τα μάζεψε και έφυγε.

Η απώλεια των γονιών του ήταν κάτι που τον σημάδεψε ανεξίτηλα.

«Έχασα τους ανθρώπους που είχα πιο κοντά μου. Δεν σκέφτεται ένας άνθρωπος αυτή την απώλεια, παρά μόνο όταν την αντιμετωπίζει».

«Έχει καθορίσει την πορεία μου και τον χαρακτήρα μου αυτός ο ρόλος, αλλά όλα τα στοιχεία που με έχει εφοδιάσει είναι θετικά. Δεν ίσχυαν ποτέ οι φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τη δημιουργό της σειράς. Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας, ακούγονται διάφορα πράγματα», δήλωσε.

«Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες και πολύ ανταγωνισμός, που φράζουν τον δρόμο μας. Όποιος οδεύει προς την επιτυχία, έχει ανάλογο πόλεμο γύρω του».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share