Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτο: Δε θα αναγνωρίζετε σήμερα τον Δρ. Φιλίππου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Τον επηρέασε το... τακαμούρι της Βλαχάκη

14 Οκτωβρίου 2021 15:21
Απίστευτο: Δε θα αναγνωρίζετε σήμερα τον Δρ. Φιλίππου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Δρ. Φιλίππου από τον «Κωνσταντίνου και Ελένης», που έκανε τη διάγνωση για το... τακαμούρι της Βλαχάκη; Ο ίδιος σήμερα έχει γίνει σχεδόν αγνώριστος, αφού ο χρόνος έχει περάσει από πάνω του και φαίνεται.

Ο Αίας Μανθόπουλος είναι ένας ηθοποιός, που συμμετείχε σε πολλές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, και δη στη δεκαετία του 1990, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό. Εκτός από την ιστορική σειρά του ΑΝΤ1, είχε παράλληλα ρόλο πρωταγωνιστή στους «Δύο Ξένους», όπου η ατάκα «Αχ βρε Αία» έχει μείνει και μνημονεύεται μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος είχε παίξει στο επεισόδιο «Κατά πανουργίαν ασθενής», κάνοντας τον ηθοποιό, που υποδύεται τον γιατρό, ο οποίος θα διαγνώσει τη σπάνια θανατηφόρα ασθένεια για την Ελένη, ώστε να της αφήσει το σπίτι ο Κατακουζηνός, με αρκετούς ηθοποιούς του σήριαλ να επιστρέφουν μαζί στην τηλεόραση. Ο Μανθόπουλος έκανε και άλλους ρόλους σε μεγάλες σειρές, όπως «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», οι «Απαράδεκτοι», ο «Κόκκινος Κύκλος», η «Ανατομία ενός εγκλήματος», η «Ώρα η καλή», το «Κόκκινο Ποτάμι», το «Λίφτινγκ» και πολλές ακόμη.

Δε συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά φαίνεται πως ο χρόνος έχει περάσει από πάνω του, αφήνοντας τα σημάδια του. Παραμένει γοητευτικός, βέβαια, με την παρουσία του στο Θέατρο Βράχων πριν από έναν χρόνο να μην κρύβει την αλλαγή.

Αίας Μανθόπουλος σήμερα

Η μεγάλη του εξομολόγηση

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος μίλησε στην δημοσιογράφο Ειρίνη Αρβανίτη και την εκπομπή του OPEN, «Έλα χαμογέλα». Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από πλήθος σειρών αναφέρθηκε, με ειλικρίνεια, στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια αλλά και στην συμμετοχή στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο ποτάμι».

«Πάντα ο ξάδελφος μου, ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν δίπλα μου. Είναι ο μεγάλος μου ξάδελφος και οι μητέρες μας είναι αδελφές. Θεία μας είναι η Ειρήνη Παππά και η Τατιάνα Παπαμόσχου είναι ξαδέλφη μου» δήλωσε ο ηθοποιός. «Εμφανίστηκα σε κάποια επεισόδια και ήθελα πολύ να λάβω μέρος σε αυτή τη σειρά. Είναι μια εξέχουσα σειρά έξω από τις υπόλοιπες που γίνονται».

«Όλη αυτή η εμπειρία ζωής με ωρίμασε σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν καλλιτέχνη. Βέβαια καλύτερα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά τα δεινά που συνέβησαν, για τα οποία δεν έχω καμία σχέση αλλά υπέστην τις συνέπειες και τις επαγγελματικές και τις ψυχολογικές. Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο της ζωής μου. Πάρα πολύ δημιουργική και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που έχω τα παιδιά μου και με γεμίζουν» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Επίσης, ο Αίας Μανθόπουλος συμπλήρωσε πως «μια περίοδο που δεν ήμουν ενεργός στην ηθοποιία ήταν από προσωπική επιλογή διότι ήθελα να έχω τον πλήρη χρόνο να είμαι κοντά στα παιδιά μου σε δύσκολες ώρες. Να μετανιώσω ότι είμαι ηθοποιός και υπήρξε η προβολή ή τα αποτελέσματα; Που κάποιοι προσπαθούσαν να μιλήσουν άσχημα για μένα. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και δικαστήρια. Λογικό είναι και από τη δυστυχία και από την ευτυχία μου να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα».

«Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν έχω πειράξει κανέναν. Τώρα, να έχω κάνει κάποιες λάθος επιλογές… Εντάξει, όλοι κάνουμε λάθος επιλογές όταν έχουμε και λάθος προσλαμβάνουσες… Δεν ήταν ακριβώς ο αγγελικός κόσμος της οικογένειας μου, η κοινωνία και το έμαθα το μάθημα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» τόνισε με νόημα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share